Alergji – RIBES NERO FORTE

 • VETITË ANTI-INFLAMMATOR 
 • VETITË ANALERGJIKE 
 • Kompleksi i Rrushit (VAJ, GJETHE, FRUT)

30 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Alergji

 • VETITË ANTI-INFLAMMATOR 
 • VETITË ANTI-ALERGJIKE 
 • Kompleksi i Rrushit (VAJ, GJETHE, FRUT)

Është një suplement ushqimor i bazuar në ekstraktet bimore të bimës së rrushit të zi në tërësi, gjethet dhe frutat, i dobishëm për shendetin e hundës dhe fytit sidomos për problem me alergji .
Vajit I farës është i  dobishëm për ruajtjen e integritetit dhe funksionalitetit të membranave qelizore. Suplementi plotësohet nga Vitamina E, e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Të pasura me vitaminë C dhe antocianina, frutat e rrushit te zi, pa fara perdoren në formën e lëngut ose ekstraktit si një ilaç për të rritur sistemin imunitar, për të parandaluar sëmundjet infektive, për të lehtësuar ftohjet dhe ethet si dhe për të luftuar lodhjen.
Edhe frutat, ashtu si gjethet, kanë veprim mbrojtës në enët e gjakut dhe sjellin përfitime në rast të insuficiencës venoze, demtimin  e kapilarëve dhe hemorroideve. Perdorimi i lëngut të rrushit të zi me pas ka një veti freskuese, pak laksative dhe të dobishme për shikimin.
Farat e rrushit kanë aktivitet antioksidues falë përmbajtjes së acidit gama linolenik dhe përdoren për nxjerrjen e një vaji të dobishëm për uljen e niveleve të kolesterolit dhe me veprimtari antitrombocitare.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë.

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

 

(1 kapsula nga 727 mg)

Ribes nero olio 200 mg
apporto di acido y-linoleico 26 mg
Ribes nero foglie e.s. 190 mg
apporto di rutina 7,6 mg
Ribes nero frutto e.s. 190 mg
apporto di antocianidine 13,3 mg
Vitamina E 12 mg 100% NRV

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • PROPRIETA’ ANTINFIAMMATORIE
 • PROPRIETA’ ANALLERGICHE
 • COMPLESSO DI RIBES (OLIO,FOGLIE,FRUTTO)

è un integratore alimentare a base di estratti vegetali della pianta del Ribes nero nella sua interezza, le foglie e i frutti, utili per il benessere di naso e gola e l’olio dei semi utile a mantenere l’integrità e la funzionalità delle membrane cellulari. L’integratore è completato dalla Vitamina E, la quale contribuisce alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo.

Referenca NAMO16

Ribes nero (Ribes nigrum L.) olio polvere titolata al 13% in acido γ-linolenico (Omega-6); Ribes nero (Ribes nigrum L.) foglie e.s. titolato al 4% in rutina; Ribes nero (Ribes nigrum L.) frutto e.s. titolato al 7% in antocianidina; Seminativi (capsula dell'involucro): Idossipropilmetilcellulosa, Gel gum; Vitamina E (acetato di DL-alfa-tocoferile).

error: Content is protected !!