ALNUS INCANA – M.G ONTANO BIANCO BIO

  • Fibromioma e mitrës
  • Osteoporoza

50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Pereberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Alnus incana ( ONTANO BIANCO ) ka veti rimineralizuese dhe vepron në mënyrë të favorshme në metabolizmin e kockave, duke ndihmuar në rastet e osteoporozës gjatë menopauzës.
Alnus incana është i dobishëm në rast të manifestimeve inflamatore të sistemit gjenital femëror si dhe në rastin e fibroideve të mitrës.

Alnus incana  – Mënyra e përdorimit
60 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve në ujë
(barabartë me një dozë ditore prej 3 ml ekstrakt sythash, që korrespondon me 0,06 g sytha ose lastarë ose rrënjë)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

NAGE31

.

.

.

Grazie alle proprietà rimineralizzanti agisce favorevolmente sul metabolismo osseo aiutando i casi di osteoporosi in menopausa. Utile in caso di manifestazioni infiammatorie dell’apparato genitale femminile e risulta utile in caso di fibromi uterini.

Il modo d’uso
60 gocce 2 o 3 volte al giorno lontano dai pasti in poca acqua pari a una dose giornaliera di 3 ml di gemmoderivato, corrispondente a 0,06 g di gemme o germogli o radichette.

NAGE31

 

Alnus incana

error: Content is protected !!