ALOE VERA PREMIUM – BIO

 • PASTRIM I BRENDSHEM
 • I PASUR ME VITAMINA DHE MINERALE
 • STIMULON SISTEMIN IMUNITAR
 • ANTISEPTIK, ANALERGJIK, ANTI-INFLAMATOR
 • NATYRAL – PA KONSERVATE

   1 litër

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.450

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Aloe vera premium

 • PASTRIMI
 • I PASUR ME VITAMINA DHE MINERALE
 • Stimulon SISTEMIN IMUNET
 • ANTISEPTIK, ANALERGJIK, ANTI-INFLAMATOR
 • PA KONSERVATIVE

Aloe Vera Premium vjen nga kultivimi organik pa përdorimin e herbicideve, pesticideve dhe insekticideve; Përmbajtja e lartë e certifikuar e polisaharideve garanton cilësi dhe pastërti të lartë.

Lëngu Aloe e firmes Naturetica është pa aloinë dhe përftohet nga pjesa e brendshme xhelatinoze e gjetheve të tëra të freskëta nëpërmjet një procesi të ftohtë ekstraktimi që ruan të pandryshuar ekuilibrin e tij natyror biokimik, duke minimizuar përmbajtjen e antrakinonit përgjegjës për efektet në tranzitin e zorrëve.

Aloe vera premium eshte i dobishëm për veprimin e tij zbutës dhe qetësues në sistemin tretës dhe për të nxitur funksionet pastruese të trupit.

KA NJE PËRMBAJTJE TE GARANTUAR NË POLISAKARIDET ALOE JO MË PAK SE 40,000 MG/L.

Mënyra e përdorimit
Doza e sugjeruar: holloni 20 ml (1 lugë) lëng të pastër në ujë 2-3 herë në ditë. Udhëzime: tundeni para përdorimit. Produkti duhet të ruhet në frigorifer dhe të përdoret brenda 20 ditëve. Çdo ndryshim në ngjyrë ose shije është për shkak të natyrës së produktit dhe nuk është tregues i ndryshimit të cilësisë së produktit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Valori Medi

per 100 ml

per dose massima

giornaliera (60 ml)

Aloe Vera Succo 99,8 ml 59,88 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Lëng Aloe Vera

.

.

 • DEPURATIVO
 • RICCO DI VITAMINE E MINERALI
 • STIMOLA IL SISTEMA IMMUNITARIO
 • ANTISETTICO, ANALLERGICO, ANTINFIAMMATORIO
 • SENZA CONSERVANTI

Aloe Vera Premium proviene da coltivazione organica senza l’uso di erbicidi, pesticidi ed insetticidi; l’alto contenuto certificato in polisaccaridi ne garantisce l’elevata qualità e purezza. Il succo di Aloe Vera Premium Naturetica è senza aloina e si ottiene dall’interno gelatinoso delle foglie fresche intere mediante un processo di estrazione a freddo che mantiene inalterato il suo naturale equilibrio biochimico, riducendo al minimo il contenuto in antrachinoni responsabili degli effetti sul transito intestinale. Risulta utile per la sua azione emolliente e lenitiva sul sistema digerente e per favorire le funzioni depurative dell’organismo.

CONTENUTO GARANTITO IN ALOE POLISACCARIDI MEDIAMENTE NON INFERIORE A 40.000 MG/L.

Referenca NAAV02

Lëng Aloe Vera * (Aloe Veres Mill.). Acidues: acid citrik. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!