Alderi i zi – M.G ONTANO NERO ( Alnus glutinosa )

Ka veprim antiinflamator dhe antitrombotik. E dobishme në të prekurit nga dobësia cerebrale, pasojë e proceseve trombotike dhe hemorragjike.
Sipas disa studimeve, ndihmon në trajtimin efektiv të problemeve të tilla si kanceri, veçanërisht ato që shfaqen në fytyrë, gjuhë dhe gjoks.

Alnus glutinosa
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Alderi i Zi:

Të gjitha pasojat inflamatore që kanë tendencë te transformohen në gjendje kronikë (të çdo origjine indi), sëmundje koronare të zemrës, arterit, peritonit, osteomielit, reumatizëm akut të kyçeve, pasoja të hemorragjive cerebrale, kolecistit, sinusit, rinitit kronik, astmës alergjike.
Vërejtje:
Ka veprim antiinflamator dhe antitrombotik. E dobishme në të prekurit nga dobësia cerebrale, pasojë e proceseve trombotike dhe hemorragjike.
Sipas disa studimeve, ndihmon në trajtimin efektiv të problemeve të tilla si kanceri, veçanërisht ato që shfaqen në fytyrë, gjuhë dhe gjoks.

Është i shkëlqyer në të gjitha rastet e inflamacionit akut, i përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë.
Për migrenën përdoret e lidhur me lëngun e thuprës( linfa di betulla) dhe trëndafil e eger (gemmoderivato).

Alderi i Zi – Mënyra e përdorimit:
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.
Nëse është e mundur larg vakteve

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e pijeve.

.

.

  • Indicazioni : Tutte le sequele infiammatorie che tendono alla cronicità (di ogni origine tissulare), coronariti, arteriti, peritoniti, osteomieliti, reumatismo articolare acuto, sequele di emorragie cerebrali, colecistite, sinusite, rinite cronica, asma allergica .
  • Osservazioni : Ha azione antinfiammatoria e antitrombotica. Utile nei soggetti colpiti da debolezza cerebrale, conseguenza di processi trombotici ed emorragici .
  • E’ ottimo in tutti i casi di infiammazioni acute, adatto ad adulti e bambini.
    Per l’emicranea si usa associato a linfa di betulla e rosa canina ( gemmoderivato)Uso : 50 gocce due volte al dì.

Referenca NAGE32

Alnus glutinosa

error: Content is protected !!