Kolagjen detar – ARTDOL FLEX

  • Lubrifikon indet duke kundërshtuar ngurtësimin e muskujve
  • Aktivizon fibrat e reja të kolagjenit
  • Efektive për shëndetin e kockave
  • Me vitaminë C të shtuar

90 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.600

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kolagjen detar + Vitamin C + Acid Hialuronic – Collagene

ACIDI HIALURONIK EXCEPTIONHYAL® JUMP – KOLAGJEN I HIDROLIZUAR MARINVITAMINA C – BIODISPONIM I LARTË

ExceptionHYAL® Jump Hyaluronic Acidi funksionon duke lubrifikuar indet, duke ndihmuar efektin jastëk që redukton ngurtësinë e kyçeve.
Promovon rikuperimin e lëvizshmërisë së kyçeve duke rigjeneruar lëngun sinovial endogjen dhe ushtron një efekt qetësues në inflamacionin lokal.
Kolagjeni që gjendet në këtë suplement merret nga burime detare, pra kolagjeni i bio-disponueshëm të cilësisë më të lartë. Ai rinovon indet e trupit, si lëkura, kockat dhe kyçet. Ai vepron si një lajmëtar i qelizave dhe aktivizon sintezën dhe riorganizimin e fibrave të reja në kolagjen, duke mbështetur kështu strukturën tonë të indeve. Studime të shumta shkencore kanë treguar përfitime në shëndetin e kyçeve dhe kockave, gjithashtu ideale si një integator për ushqimin sportiv.
Ky produkt plotësohet me shtimin e vitaminës C, e cila luan një rol vendimtar në prodhimin e kolagjenit.
Për më tepër, vitamina C gjithashtu kontribuon në shëndetin e sistemit imunitar, funksionin psikologjik, metabolizmin dhe ndihmon në reduktimin e simptomave të lodhjes.

Shënim:
1 MUAJ trajtim – Doza të larta
Nuk përmban gluten

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 3 kapsulave në ditë, me ujë.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(3 capsule da 556 mg)

Collagene marino idrolizzato 1000 mg
Acido ialuronico ExceptionHYAL® Jump 200 mg
Vitamina C 100 mg (125% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

ACIDO IALURONICO EXCEPTIONHYAL® JUMP – COLLAGENE MARINO IDROLIZZATO – VITAMINA C – ALTA BIODISPONIBILITÀ

Acido Ialuronico ExceptionHYAL® Jump agisce lubrificando i tessuti, aiutando l’effetto cuscino che riduce la rigidità articolare. Promuove il recupero della mobilità articolare mediante rigenerazione del liquido sinoviale endogeno ed esercita un effetto lenitivo sull’infiammazione locale. Il collagene che si trova all’interno di questo integratore è ottenuta da fonti marine di collagene biodisponibile di altissima qualità. Rinnova i tessuti corporei, come pelle, ossa e articolazioni. Agisce da messaggero delle cellule e attiva la sintesi e la riorganizzazione di nuove fibre di collagene, supportando così la nostra struttura tissutale. Numerosi studi scientifici hanno dimostrato benefici sulla salute delle articolazioni e delle ossa, ideale anche come intregatore pe l’alimentazione dello sportivo. Questo prodotto è completato dall’aggiunta della Vitamina C, che svolge un ruolo cruciale nella produzione di collagene. Inoltre la Vitamina C contribuisce anche alla salute del sistema immunitario, alla funzione psicologica, al metabolismo e aiuta a ridurre i sintomi di stanchezza e affaticamento.

Non contiene:
senza glutine
Note:
1 MESE di trattamento – Alti dosaggi

Referenca NAAD02

Kolagjen detar i hidrolizuar (nga peshku), Acidi Hyaluronik ExceptionHyal® Jump (hialuronat natriumi), hidroksipropilmetilcelulozë, gellan (predha e kapsulës) acid L-askorbik (vitamina C). 

ita
Collagene marino idrolizzato (da pesce), ExceptionHyal® Jump Hyaluronic Acid (ialuronato di sodio), agente di rivestimento: idrossipropilmetilcellulosa, gomma di gellano (involucro della capsula), acido L-ascorbico (vitamina C).

error: Content is protected !!