ASPER ZINC – WINTER HELP

  • SIMPTOMAT E FTOHJES / GRIPIT
  • INFEKSIONET E TRAKTIT RESPIRATOR
  • RRIT IMUNITETIN

12 Bustina nga 2 gr

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.670

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Asper Zinc

  • LUFTON SIMPTOMAT E FTOHJES / GRIPIT
  • INFEKSIONET E RRUGEVE TE FRYMEMARRJES 
  • RRIT IMUNITETIN

Asper Zinc është një suplement ushqimor në qese I tretshem në ujë, i formuluar për të promovuar funksionimin e duhur të traktit respirator dhe mbrojtjes natyrore të trupit.

Përbërësit e tij janë Cistus, një bimë me gjelbërim të përhershëm që ka qenë gjithmonë e përdorur për funksionet në traktin respirator, antioksidantë, imunomodulues, bakteriostatik dhe antifungal.

Cistus ka një efekt frenues në shumëzimin të viruseve, i cili e bënë atë efektive për trajtimin e ftohjes dhe gripit.

Shelgu  ëhtë i dobishëm për tensionin e lokalizuar duke favorizuar rregullsinë e procesit të djersitjes.

Vitamina C dhe Zinku kontribuojnë në normalizimin e funksionit të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Ribes Nero është i dobishëm për mirëqenien e hundës dhe fytit, duke luftuar infeksionet e rrugëve të frymëmarrjes.

Mund ta konsiderojmë si zëvendësues të “aspirinës” së zakonshme.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 1 ose 2 qeske në ditë me një gotë ujë.

COD. NAWH08

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera

2 bustine da 2 g

Rosa canina e.s. 344 mg  
orto di Vit. C 240 mg 300% NRV
Salice e.s. 320 mg  
apporto di salicina 96 mg  
Ribes nero e.s. 200 mg  
apporto di antocianidine 2 mg  
Cisto e.s. 150 mg  
Zinco 15 mg 150% NRV
Arancio dolce o.e. 3 mg  

.

.

Asper Zinc è un integratore alimentare in bustine idrosolubili formulato per favorire la corretta funzionalità delle vie respiratorie e le naturali difese dell’organismo. I suoi costituenti sono il Cisto, pianta sempreverde da sempre utilizzata per le sue funzionalità sulle vie respiratorie, antiossidanti, immunomodulanti, batteriostatiche e antifungine. Il Cisto ha un effetto inibitorio sulla moltiplicazione
dei virus, che lo rendono efficace per trattare il raffreddore e l’influenza; Il Salice, utile al contrasto di stati di tensione localizzati favorendo la regolarità del processo di sudorazione; Vitamina C e Zinco che contribuiscono alla normale funzione del sistema immunitario e a proteggere le cellule dallo stress ossidativo e, infine, il Ribes nero utile per il benessere di naso e gola, combattendo le infezioni delle vie respiratorie.

Si consiglia di assumere 1 o 2 bustine al giorno con un bicchiere d’acqua.

COD. NAWH08 winterhelp

 

Agente di carica: maltodestrina, rosa canina frutto e.s. tit. 70% vitamina C (Rosa canina L., acido L-ascorbico); salice (Salix alba L., corteccia) e.s. tit. 30% in salicina, aroma, acidificante: acido citrico, ribes nero (Ribes nigrum L., frutto) e.s. tit. 1% in antocianidine, Cisto (Cistus X Incanus L., erba), zinco gluconato, agente antiagglomerante: biossido di silicio, edulcorante: sucralosio, arancio dolce (Citrus sinensis L. Var. Dulcis, frutti) o.e..   Agjent përforcues: maltodekstrinë, fruta trëndafili d.e. cicë. 70% vitaminë C (Rosa canina L., L-acid askorbik); ekstrakt i thatë i shelgut (Salix alba L., lëvores). cicë. 30% në salicin, shije, acidifikues: acid citrik, rrush pa fara e zezë (Ribes nigrum L., fruta) ekstrakt i thatë cicë. 1% antocianidin, Cistus (Cistus X Incanus L., barishte), glukonat zinku, agjent agjent anti-ngurtësues: dioksid silikoni, ëmbëlsues: sukralozë, portokall i ëmbël (agrume sinensis L. Var. Dulcis, fruta) o.e ..

error: Content is protected !!