Auricularia Auricula Judae Kikurage

  • Hipertensioni (hollon gjakun)
  • Forcon dhe mbron muret e enëve të gjakut
  • Antiinflamator

60 kapsula (718 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Auricularia Auricula Judae Kikurage

  • Hipertensioni (hollon gjakun)
  • Forcon dhe mbron muret e enëve të gjakut
  • Antiinflamator

MIRËQENIA E QARKULLIMIT

Auricularia Auricula Judae Kikurage ka marrë emrin Auricularia (vesh) për shkak të formës së saj karakteristike që i ngjan asaj të veshit.
I përdorur gjerësisht në kuzhinën orientale, konsiderohet si një ushqim i shijshëm me shije të shkëlqyer.

Auricularia Auricula ka veti medicinale interesante dhe është përdorur për qindra vjet nga mjekësia tradicionale kineze.
Në fakt është një agjent i vlefshëm antitrombocitar, një ilaç i shkëlqyer në parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe forcon muret e enëve të gjakut duke mbështetur kështu shëndetin e venave dhe kapilarëve.
Përveç kësaj, falë sasisë së lartë të fibrave që përmbahen që zvogëlojnë përthithjen e yndyrave dhe sheqernave, Auricularia Auricula ka veti të reduktojë kolesterolin dhe trigliceridet si dhe të rregullojë sheqerin në gjak.

Duhet pasur kujdes në përdorimin e kësaj kërpudhe gjatë terapive antikoagulante.

Mënyra e përdorimit
Merrni një deri në dy kapsula në ditë, sipas nevojës, shoqëruar me ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

BENESSERE CIRCOLATORIO – CIRCOLAZIONE

Questo fungo prende il nome Auricularia (orecchio) per la sua caratteristica forma che ricorda quella di un padiglione auricolare. Molto utilizzato nella cucina orientale, è considerato un cibo prelibato di ottimo sapore.

L’Auricularia ha interessanti proprietà medicinalied è stata utilizzata per centinaia di anni dalla medicina tradizionale cinese.É infatti un prezioso antiaggregante piastrinico, un ottimo rimedio nella prevenzione delle patologie cardiovascolari e rinforza le pareti vasali sostenendo così la salute di vene e capillari.

Inoltre, grazie all’elevata quantità di fibre contenute che riducono l’assorbimento di grassi e zuccheri, l’Auricularia ha la proprietà di ridurre colesterolo e trigliceridi oltre che di regolare la glicemia.

Va osservata cautela nell’utilizzo di questo fungo durante le terapie anticoagulanti.

Referenca NAF10

         

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(2 capsule da 718 mg)

Auricularia auricula plv. 1200 mg
di cui polisaccaridi 420 mg

Auricularia (Auricularia auricula-judae) cit pluhur. 35% në polisaharide; agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): Hidroksipropilmetilcelulozë. * Përbërës nga bujqësia organike

error: Content is protected !!