AGRUMATO – Xhel dushi energjike

 

Një banjë energjike dhe hidratuese për t’i dhënë butësi lëkurës dhe shkëlqim flokëve të të rriturve dhe fëmijëve.
Një produkt i koncentruar ideal për të gjithë familjen, i cili mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

 

  • TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT
  • Nuk përmban: PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

 

 

1 Liter

 

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

AGRUMATO – BIOFAMILY

Dush për trupin/flokët me vaj të farave të rrushit dhe vaj esencial të portokallit dhe limonit.

Një pastrues agrumesh i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina ( trendafili i eger) për një efekt zbutës dhe qetësues.
Me shtimin e vajrave esencialë të portokallit dhe limonit të ëmbël për të dhënë vitalitet dhe energji. Një banjë energjike dhe hidratuese për t’i dhënë butësi lëkurës dhe shkëlqim flokëve të të rriturve dhe fëmijëve.
Një produkt i koncentruar ideal për të gjithë familjen, i cili mund të përdoret ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Vaji i farave të rrushit është një vaj me origjinë bimore i nxjerrë nga farat e pranishme në rrush. Vetitë e tij zbutëse e bëjnë atë të përshtatshëm për kujdesin e fytyrës dhe hidratimin e trupit: e bën lëkurën më elastike, arrin ta zbutë dhe madje të lëmojë.
Vaji i farave të rrushit indikohet edhe për kujdesin e lëkurës së thatë, e cila dehidratohet shpejt. Në fakt, vaji përmban 50% acid linoleik, i cili në nivel të lëkurës ndërhyn në përbërjen e lipideve të epidermës: për këtë arsye nxit kohezionin qelizor dhe kufizon humbjen e ujit, duke lejuar një hidratim të mirë.
Farat e rrushit përmbajnë kalcium, fosfor dhe flavonoide, të cilat njihen edhe për vetitë e tyre ndriçuese. Në rastin e flokëve të shurdhër dhe të thatë me majat e çara, rekomandohet përdorimi i vajit të farave të rrushit të paktën një herë në javë.
pH 5

                         

Shënim:
TESTIMI DERMATOLOGJIK I NIKELIT I TESTUAR NE NIKELE

Nuk përmban:
PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES, PARABEN, ALKOOL, SLES / SLS, NGJYRAT, SILIKONE, DERIVATE KAFSHORE, EDTA, BHA / BHT

Mënyra e përdorimit
aplikojeni produktin në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht. Përdorimi i jashtëm

.

.

AGRUMATO

Bagno Doccia corpo/capelli – con olio di vinacciolo e olio essenziali di Arancio Dolce e Limone Un detergente agrumato a base di Olio di Vinacciolo ed estratto di Rosa Canina per un effetto emolliente e lenitivo. Con aggiunta di oli essenziali di Arancio Dolce e Limone per dare vitalità ed energia. Un bagno energizzante ed idratante per donare morbidezza alla pelle e lucentezza ai capelli di adulti e bambini. Un prodotto concentrato ideale per tutta la famiglia, da poter utilizzare tal quale in piccole quantità oppure diluito in acqua. pH 5

L’olio di vinaccioli è un olio di origine vegetale estratto dal seme presente nell’acino dell’uva. Le sue proprietà emollienti lo rendono adatto alla cura del viso e per idratare il corpo: rende la pelle più elastica, riesce ad ammorbidirla e addirittura a levigarla.
L’olio di vinaccioli è indicato anche per la cura delle pelli secche, che si disidratano velocemente. L’olio infatti contiene il 50% di acido linoleico che, a livello cutaneo, interviene nella composizione dei lipidi dell’epidermide: per questo motivo, favorisce la coesione cellulare e limita la perdita d’acqua, permettendo una buona idratazione.
I vinaccioli contengono calcio, fosforo e flavonoidi, che sono noti anche per le proprietà schiarenti. Nel caso di capelli spenti, secchi e con doppie punte si consiglia l’uso dell’olio di vinaccioli almeno una volta a settimana.

Note:
DERMATOLOGICAMENTE TESTATO NICHEL TESTED

Non contiene:
PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO, PARABENI, ALCOL, SLES/SLS, COLORANTI, SILICONI, DERIVATI ANIMALI, EDTA, BHA/BHT

Referenca NABF12

Uje, amonium lauril sulfate, Cocamido-propil betaine, vaji i farës se hardhise se rrushit, Ekstrakt frutash Rosa Canina °, Glicerinë, Sorbitan Caprylate, Arginine, Klorur natriumi, Vaj Qitro, vaj Limoni, Acid Benzoik Alkolok, Benzoik Pholetoxz , Limonen * ° Përbërës nga kultura bujqesore organike * Alergjenët nga vajrat esencialë

error: Content is protected !!