Chaga Inonotus Obliquus

 • ANTI-INFLAMMATOR
 • ANTIOKSIDANT
 • RRI PRODHIMIN E ANTITRUPAVE
 • FAVORIZON MBROJTJEN NATYRALE TË TRUPIT

Chaga ka sasinë më të lartë të SOD (Superoksid dismutazë, melaninë) nga të gjithë lëndët ushqyese të zbuluara deri më tani.
Melanina është një molekulë antikancerogjene e zbuluar dhe përdorur nga Dr. Giuseppe Di Bella për të trajtuar pacientët me kancer duke kombinuar melatoninën me disa ilaçe dhe vitamina të tjera.

60 kapsula (nga 618 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.550

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Chaga

 • ANTIINFLAMMATOR 
 • ANTIOKSIDANT 
 • RRI PRODHIMIN E ANTITRUPAVE FAVORIZON
 • MBROJTJEN NATYRALE TË TRUPIT

Shtesë ushqimore e bazuar në Inonotus obliquus, e quajtur edhe Chaga, një kërpudha që kolonizon lëvoren e thuprës nga e cila është korrur në natyrë.
Ekstraktet e kërpudhave përftohen përmes një procesi ekskluziv ekstraktimi, i cili lejon ruajtjen e lëndëve ushqyese të pandryshuara, duke garantuar kështu një përmbajtje të lartë polisakaride (50%).
Ilaç i lashtë popullor për trajtimin e sëmundjeve degjenerative, ulcerave, gastritit dhe tuberkulozit.
Chaga është bërë “e njohur” në vendet perëndimore falë librit autobiografik të nobelistit Alexander Solzhenitsyn, “Pavijoni i Kancerit” (botuar në Itali nga Einaudi në 1968).
Në këtë libër, ai rrëfen shërimin e tij nga kanceri falë zierjes së Chaga, pas dështimit të terapive zyrtare.
Ashtu si shumë kërpudha, Chaga është e pasur me sterole (lanosterol, betulin, lupeol, inotidiol etj), antioksidantë (SOD-Superoksid dismutazë, melaninë), polisakaride (kitinë, alfa dhe bata-glukane).
Ka sasinë më të lartë të SOD nga të gjithë lëndët ushqyese të zbuluara deri më tani.

Mënyra e përdorimit
Merrni një deri në dy kapsula në ditë, sipas nevojës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 

.

.

 • ANTINFIAMMATORIO
 • ANTIOSSIDANTE
 • AUMENTA LA PRODUZIONE DI ANTICORPI
 • FAVORISCE LE NATURALI DIFESE DELL’ORGANISMO

Integratore alimentare a base di Inonotus obliquus, fungo che allo stato selvatico colonizza la corteccia delle Betulle da cui viene raccolto. Gli estratti di funghi sono ottenuti mediante un esclusivo processo di estrazione, che permette di mantenere inalterati i nutrienti, garantendo così un alto titolo in polisaccaridi (50 %). Antico rimedio popolare per trattare malattie degenerative, ulcere, gastriti e tubercolosi. Il Chaga è diventato “popolare”, nei paesi occidentali, grazie al libro autobiografico del premio Nobel Alexander Solzhenitsyn, “Padiglione Cancro” (edito in Italia da Einaudi nel 1968). In questo libro, egli narra la sua guarigione dal cancro grazie al decotto di Chaga, dopo l’insuccesso delle terapie ufficiali. Come molti dei funghi, il Chaga è ricco di steroli (lanosterolo, betulino, lupeolo, inotidiolo etc), antiossidanti (SOD-Suuperossido dismutasi, melanina), polisaccaridi (chitina, alfa e bata-glucani). Il Chaga ha la più alta quantità di SOD di tutti i nutrienti finora scoperti.

Referenca NAF11

 

          

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera

(2 capsule da 618 mg)

Chaga (Inonotus obliquus) 1000 mg
di cui polisaccaridi 350 mg

Chaga (Inonotus obliquus (fr.) Pilàt) pluhur sklerotium * tit. 35% në polisaharide; Agjent mbulues (lëvozhga e kapsulës): Hidroksipropilmetilcelulozë. * Përbërës nga bujqësia organike

error: Content is protected !!