Kolesterol dhe trigliceridet – CHOLESTEROL PLUS

  • Ai ul kolesterolin total, LDL dhe trigliceridet 
  • Ai mbron trupin nga rreziqet e sëmundjeve kardiovaskulare (pirja e duhanit, obeziteti, hipertensioni, faktorët gjenetikë, diabeti mellitus, hiperlipidemia).

      30 kapsula nga 650 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kolesterol dhe trigliceridet

KONTROLLON KOLESTEROLIN DHE PENGON SINTEZEN E TRIGLICERIDEVE

Cholesterol Plus është një suplement ushqimor që nxit kontrollin e kolesterolit dhe pengon sintezën e triglicerideve, duke kontribuar në kontrollin e grupit të lipideve të plazmës.

Formula e tij është unike dhe funksionale për shkak të pranisë së Berberisë, e cila ul kolesterolin total, LDL dhe trigliceridet, të lidhura me Milk Thistle, e cila përforcon përthithjen e berberinës dhe rrit veprimin e saj në metabolizmin e lipideve.
Efektet e tij të dobishme janë gjithashtu për shkak të pranisë së orizit të kuq të fermentuar, një burim i monacolin K, një statinë natyrale dhe koenzimë Q10 e cila rrit aktivitetin e enzimave antioksidante, duke mbrojtur trupin nga rreziqet tradicionale të sëmundjeve kardiovaskulare (pirja e duhanit, obeziteti. , hipertensioni, faktorët gjenetikë, diabeti mellitus, hiperlipidemia). Për të plotësuar spektrin e veprimit të produktit, rriten acidi nikotinik dhe acidi folik, të aftë për të ulur homocisteinën dhe për rrjedhojë reduktimin e oksidimit të LDL.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave në ditë, mundësisht te shoqeruara me vakte.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

Per dose massima giornaliera

(1 capsule 620 mg)

Berberina 250 mg
Fieno greco e.s. 100 mg
apporto di saponine 10 mg
Monacoline totali (da riso rosso f.) 3 mg
Coenzima Q10 20 mg
Cardo mariano e.s. 42,5 mg
Niacina 13,5mg (84% NRV)
Acido Folico 150 mg (75% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Është e këshillueshme që të konsultoheni me mjekun tuaj përpara se të përdorni produktin. Mos e përdorni produktin gjatë shtatzënisë, ushqyerjes me gji dhe në rastin e terapisë me barna hipolipidemike. Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur. Mos u shpërndani në mjedis pas përdorimit.

Kolesterol dhe trigliceridet

.

.

  • CONTRASTA L’ECCESSO DI COLESTEROLO E TRIGLICERIDI

Cholesterol Plus è un complemento alimentare che favorisce il controllo del colesterolo e inibisce la sintesi dei trigliceridi, contribuendo al controllo del pool di lipidi plasmatici.

La sua formulazione risulta unica e funzionale per la presenza della Berberis, che diminuisce il colesterolo totale, le LDL e i trigliceridi, associata al Cardo Mariano, che amplifica l’assorbimento della berberina e ne potenzia l’azione sul metabolismo lipidico.
I suoi effetti benefici sono dovuti anche alla presenza di Riso rosso fermentato, fonte di monacolina K, una statina naturale e di coenzima (coenzyme) Q10 che incrementa l’attività di enzimi antiossidanti, proteggendo l’organismo dai tradizionali rischi di malattie cardio-vascolari (fumo, obesità, ipertensione, fattori genetici, diabete mellito, iperlipidemia). A completare lo spettro d’azione del prodotto, si aggiungono l’acido nicotinico e l’acido folico, capace di diminuire l’omocisteina e di conseguenza di ridurre l’ossidazione delle LDL.

Avvertenze
Tenere fuori dalla portata dei bambini al di sotto dei tre anni. Non superare la dose giornaliera consigliata. Si consiglia di consultare il medico prima di utilizzare il prodotto. Non utilizzare il prodotto in gravidanza, durante l’allattamento e in caso di terapia con farmaci ipolipidemizzati. Gli integratori alimentari non vanno intesi come sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano. Conservare in luogo fresco e asciutto, lontano dalla luce. La data di fine validità si riferisce al prodotto correttamente conservato, in confezione integra. Non disperdere nell’ambiente dopo l’uso.

Kolesterol dhe trigliceridet

Referenca NA01

Berberi (Berberis aristata DC.) Ekstrakt i thatë i lëvores së pemës i titruar në 98% në berberinë (255 mg). Oriz i kuq i fermentuar nga ekstrakt i thatë Monascus purpureus i titruar në 3% në monacolinK (167 mg). Agjent mbulues (kapsula)> hidroksipropilmetilcelulozë. Agjent përforcues> celulozë mikrokristaline. Gjemba e qumështit (Silybum marianum Gaertn.) Ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 80% në silymarin (42.5 mg). Koenzima Q10 (20 mg). Acidi nikotinik (niacin) (13,5 mg). Agjentë kundër ngjitjes> stearat magnezi, dioksid silikoni. Acidi pteroil-monoglutamik (acidi folik) (150 mcg).

error: Content is protected !!