Mjedrës – M.G BIO LAMPONE ( Rubus Idaeus )

Çrregullime menstruale, dismenorre, metriti dhe vaginiti, dhimbje pelvike, sindroma hiperfolikolinike, hipogonadizmi femëror i pubertetit, menarka e vonuar, menopauza e parakohshme, amenorrea, kist , fibroma e mitrës.

Rubus Idaeus
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kist ovarian – Ekstrakti i sythave të mjedrës


Çrregullime menstruale, dismenorre, metriti dhe vaginiti, dhimbje pelvike, sindroma hiperfolikolinike, hipogonadizmi femëror i pubertetit, menarka e vonuar, menopauza e parakohshme, amenorrea, kist , fibroma e mitrës. Rregullon sekretimin ovarian.
Fragarina që përmban Rubus Idaeus shkakton një relaksim të muskujve të mitrës, duke eliminuar kështu kontraktimet dytësore.
Doza është 20-60 pika në ditë. Nëse dëshironi të nxisni një veprim dekongestant, Ribes nigrum do të bashkohet Ribes nigrum (25 pika dy herë në ditë).
Ilaç i fuqishem për disendokrinat, ateriosklerozën, alergjitë dhe çekuilibrat neurovegjetativë. I vlefshëm edhe në ulçera të caktuara torpide, në enterokolite dhe metroragji funksionale. Përdorimi: 30 pika 3 herë në ditë.

Mënyra e përdorimit
60 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve, në pak ujë, të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml ekstrakt të sythave, që korrespondon me 0,06 g sytha ose filiza ose rrënjë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e pijeve.

.

.

Indicazioni : disturbi mestruali, dismenorrea, metriti e vaginiti, algie pelviche, sindromi iperfollicoliniche, ipogonadismo femminile della pubertà, menarca ritardato, menopausa precoce, amenorree, cisti ovaricafibroma uterino. Osservazioni: Esercita un’azione frenatrice sul lobo anteriore dell’ipofisi e regolarizza in particolare la secrezione ovarica. La fragarina contenuta nel Rubus Idaeus induce un rilassamento della muscolatura uterina, eliminando così le contrazioni secondarie. La posologia è di 20-60 gocce al dì. Se si vuole indurre un’azione decongestionante si assocerà il Ribes nigrum (25 gocce 2 volte al dì). Rimedio sovrano delle disendocrine, dell’ateriosclerosi, dell’allergia e degli squilibri neurovegetativi. Utile anche in certe ulcerazioni torpide, nelle enterocoliti e nelle metrorragie funzionali .Uso : 30 gocce 3 volte al dì .

Kist ovarian – Referenca NAGE21

Rubus Idaeus (distilat me avull uji)

error: Content is protected !!