SERENE 5 HTP

 • ANKTH DHE STRES I TEPERT
 • LUHATJE HUMORI 
 • SITUATA DEPRESIVE

      20 kapsula nga 760 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.850

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Depresioni

 • ANKTH DHE STRES I TEPERT 
 • LUHATJE HUMORI 
 • SITUATA DEPRESIVE

Serene 5-HTP është një suplement ushqimor i formuluar për të lehtësuar dhe luftuar simptomat më të zakonshme të depresionit, nga luhatjet e humorit deri te vështirësitë për t’u çlodhur, falë përmbajtjes së tij të ekstrakteve bimore, mineraleve dhe vitaminave.
Griffonia me një shkallë të lartë titrimi siguron një sasi të konsiderueshme të 5-hidroksitriptofanit, i cili përthithet shumë shpejt nga trupi, duke garantuar një efekt relaksues dhe antistres.
Magnezi dhe vitaminat ndihmojnë në plotësimin e mangësive përkatëse, tipike për format depresive.
Profili i produktit plotësohet nga prania e Rodiolës, një tonik-adaptogjen, i dobishëm në rast të mungesës së përqendrimit dhe energjisë dhe nga Hypericum, i cili nxit një humor të mirë në sinergji me Griffonia.
Edhe ata që vuajnë nga pagjumësia mund të përfitojnë nga përfitimet e Hypericum, i shkëlqyer në rregullimin e prodhimit të melatoninës.

Mënyra e përdorimit
Ne rekomandojmë marrjen e një kapsule në ditë, mundësisht në mbrëmje.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose massima giornaliera 

(1 capsula da 760 mg)

Iperico sommità fiorite e.s. 230 mg
apporto di ipericina 0,7 mg
apporto di iperforine < 4,8 mg
Rodiola radice e.s. 200 mg
apporto di rosavin 6 mg
5-idrossitriptofano 95 mg
Magnesio 58,5 mg (16% NRV)
Vitamina B6 6 mg (429% NRV)
Vitamina B12 18 mg (720% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • ECCESSIVA ANSIA E STRESS
 • SBALZI D’UMORE
 • STATI DEPRESSIVI

Serene 5-HTP è un integratore alimentare formulato per alleviare e contrastare i sintomi più comuni della depressione, dagli sbalzi d’umore alla difficoltà di rilassarsi, grazie al suo contenuto di estratti vegetali, minerali e vitamine. La Griffonia ad elevato grado di titolazione apporta una considerevole quantità di 5-idrossitriptofano, che viene assorbito molto velocemente dall’organismo, garantendo un effetto distensivo e antistress. Il magnesio e le vitamine aiutano a colmare le rispettive carenze, tipiche delle forme depressive. Il profilo del prodotto viene completato dalla presenza di Rodiola, tonico-adattogeno, utile in caso di mancanza di concentrazione ed energia e dall’Iperico, che favorisce il buonumore in sinergia alla Griffonia.
Anche chi soffre di insonnia può sfruttare i benefici dell’Iperico, eccellente nel regolare la produzione di melatonina.

Depresioni

Referenca NASE01

Hypericum (Hypericum perforatum L.) ekstrakt i thatë i majave të lulëzuara me 0,3% hipericinë (maksimumi 2,1% hipericinë). Rhodiola (Rhodiola rosea L.) ekstrakt i thatë i rrënjës me 3% rosavin. Agjent mbulues (kapsula)> hidroksipropilmetilcelulozë. Griffonia (Griffonia simplicifolia (DC) Baill.) Ekstrakt i tharë i farave me 95% 5-hidroksitriptofan. Oksidi i magnezit. Piridoksina hidroklorur (vitamina B6). Agjentë kundër ngurtësimit> celulozë mikrokristaline, niseshte misri, stearat magnezi, dioksid silikoni. Cianokobalamina (vitamina B12).

error: Content is protected !!