Detergjent i porsalindur – Bio detergente delicatissimo Mom & Baby

 

  • DETERGJENT ME VAJ PËR HIGJENËN E PËRDITSHME TË TË POSALINDURIT
  • I PËRSHTATSHËM NË RAST DERMATITI, PSORIAZE, HORTIKARI 
  • I DOBISHEM NË RAST TË LËKURËS SË THATË DHE TË NDJESHME
  • PH 5

250 ml

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Detergjent i porsalindur – BIO DETERGENTE DELICATISSIMO – Mom & Baby

  • DETERGJENT ME VAJ PËR HIGJENËN E PËRDITSHME TË TË POSALINDURIT  
  • I PËRSHTATSHËM NË RAST DERMATITI, PSORIAZE. 
  • I DOBISHEM NË RAST TË LËKURËS SË THATË DHE TË NDJESHME 
  • PH 5

Një pastrues delikat dhe jo agresiv me vaj organik, eliminon papastërtitë pa dehidratuar lëkurën, i krijuar posaçërisht për lëkurë delikate. I pasuruar me vaj bajame të ëmbël dhe Aloe Vera me një veprim qetësues dhe qetësues, duke qenë një pastrues që nuk ndryshon shtresën natyrale hidro-lipidike të lëkurës, është veçanërisht i përshtatshëm për higjienën e përditshme të të porsalindurit që në ditët e para.
Ideale për ndërrimin e pelenave dhe për larjen e duarve dhe fytyrës të gjithë familjes.

Pastrues ideal super delikat që në ditët e para të fëmijës suaj, i krijuar për të parandaluar skuqjen, dermatitin dhe kruajtjen që shfaqen shpesh kur mbani pelenë.
Pastrues ideal super delikat që në ditët e para të fëmijës suaj, i krijuar për të parandaluar skuqjen, dermatitin dhe kruajtjen që shfaqen shpesh kur mbani pelenë.
I përshtatshëm edhe për fëmijët më të rritur që kanë lëkurë delikate me probleme dermatiti ose ekzemë etj..

Shënim:
PRODUKT I TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT PA ALERGENE, JO TESTUAR NË KAFSHË (REGJ. 1223/2009)

                         

Nuk përmban:
• Alkool • Parabenë • Fenoksietanol • EDTA • Ngjyra • Silikone • Derivate shtazore

Mënyra e përdorimit
Aplikoni një sasi të vogël produkti në zonat e prekura dhe shpëlajeni tërësisht.

.

.

DETERGENTE OLEATO PER L’IGIENE QUOTIDIANA DEL NEONATO
– INDICATO IN CASO DI DERMATITI, PSORIASI, ORTICARIE
– UTILE IN CASO DI PELLI SECCHE E SENSIBILI
– PH 5
Un detergente oleato biologico, delicato e non aggressivo, elimina le impurità senza disidratare la pelle, studiato appositamente per pelli delicate. Arricchito con Olio di Mandorle Dolci e Aloe Vera dall’azione lenitiva e calmante, essendo un detergente che non altera il naturale film idro-lipidico cutaneo, è particolarmente indicato per l’igiene quotidiana del neonato fin dai primi giorni. Ideale per il cambio pannolino e per lavare mani e viso di tutta la famiglia.

Il detergente super delicato ideale fin dai primi giorni del tuo bambino, creato per prevenire arrossamenti, dermatiti e pruriti che appaiono spesso portando il pannolino.
Adatto anche per bambini più grandi che hanno pelli delicate con problemi di dermatiti o eczemi ecc ..

Detergjent i porsalindur – Referenca NAMB05

Uje, Lauryl Glucoside, Caprylyl / Capryl Glucoside, Glicerinë, Acid Laktik, Ekstrakt Aloe Vera, Vaj Bajame°, Gliceryl Oleate, Coco-Glucoside, Gum Xanthan, Parfum, Tocopherol, Sodium Benzo, potasium. ° Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!