DIGERDEPUR

Enzimat tretese luajne nje rrol kryesor ne zberthimin e ushqimeve qe ju hani. Keto proteina pershpejtojne reaksionet kimike natyrale qe i kthejne lendet ushqyese ne substanca qe trakti juaj tretes mund ti absorboje.

 • FUNKSIONIN E MËLCISË
 • KOLESTEROLIN DHE GLUKOZËN
 • EFEKT NË TRETJE
 • FUNKSIONI I VESHKAVE
 • ANTIMIKROBIAL

30 capsule vegetali da 723 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.700

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Enzimix

Digerdepur është një përzierje e enzimave tretëse e përbërë nga: amilaza, proteaza, lipaza, laktaza, glukoamilaza, Celulaza dhe pektinaza e përftuar nga substrate bimore të fermentuara.

Digerdepur është një suplement ushqimor i bazuar në angjinarin, phyllanthus dhe Enzi-mix® (kompleks enzimë nga substrate bimore të fermentuara). Phyllanthus është i dobishëm për metabolizmin fiziologjik të karbohidrateve dhe funksionin e mëlçisë; Angjinarja nxit funksionin e tretjes, eliminimin e gazrave të zorrëve, funksionin e mëlçisë dhe metabolizmin e lipideve ( si pershembull tudca ).

 • FUNKSIONIN E MËLCISË
 • KOLESTEROLIN DHE GLUKOZËN
 • EFEKT NË TRETJE
 • FUNKSIONI I VESHKAVE
 • ANTIMIKROBIAL

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 1 kapsulë me gjysmë gote ujë para dy vakteve kryesore.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(2 capsula da 723 mg)

Carciofo 600 mg
Enzi-mix® 400 mg
di cui Amilasi 12.000 DU
di cui Proteasi 24.000 HUT
di cui Glucosamilasi 16 AGU
di cui Lipasi 900 FCC FIP
di cui Cellulasi 2.400 CU
di cui Lattasi 4.000 ALU

 NA41

.

.

Miscela di enzimi digestivi composta da: amilasi, proteasi, lipasi, lattasi, glucoamilasi, cellulasi e pectinasi ottenuta da substrati vegetali fermentati.

DIGERDEPUR è un integratore alimentare a base di carciofo, fillanto ed Enzi-mix® (complesso enzimatico da substrati vegetali fermentati). Il fillanto è utile per un fisiologico metabolismo dei carboidrati e per la funzionalità epatica; il carciofo favorisce la funzione digestiva, l’eliminazione dei gas intestinali, la funzionalità epatica e il metabolismo dei lipidi.

 • PROMOZIONE DELLA FUNZIONE EPATICA
 • RIDUZIONE DEL COLESTEROLO E GLUCOSIO NEL SANGUE
 • EFFETTI DIGESTIVI
 • FUNZIONE RENALE
 • ANTIMICROBICO

Il modo d’uso
Si consiglia l’assunzione di 1 capsula con mezzo bicchiere d’acqua prima dei due pasti principali.

 NA41

 

Angjinarja (Cynara scolymus L.) gjethet d.e. i titruar në 2.5% cinarinë; Kompleksi enzimë Enzi-mix® nga substrate bimore të fermentuara (amilaza, proteaza, glukozamilaza, lipaza, Celulaza, laktaza, pektinaza); agjentë mbulues (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan; phyllanthus (Phyllanthus niruri L.) pjesa ajrore d.e. i titruar në 3% në acide të hidhura.

error: Content is protected !!