Ulliri – E.I OLIVO BIO

  • Hipertensioni
  • Diabeti (ul sheqerin në gjak)
  • 50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ulliri :

Për përdorim të brendshëm për vetitë e tij hipotensive, hipoglikemike dhe astringente.

Prandaj, tinktura e ullirit mëmë përdoret për përdorim të brendshëm në trajtimin e hipertensionit dhe si ndihmës në format e diabetit.

Tinktura e ullirit përdoret për trajtimin dhe parandalimin e patologjive të lidhura me veshkat, fshikëzën, mëlçinë dhe organet e gjakut.
Ekstrakti e gjetheve të ullirit janë gjithashtu efektive në luftimin e mikrobeve, viruseve, baktereve, kërpudhave (për shembull kandida) dhe parazitëve (krimbat e zorrëve).Siç është theksuar tashmë, tretësira e nënës përmirëson gjendjen e arterieve, përmirëson elasticitetin, nxit qarkullimin e gjakut, redukton presionin e lartë të gjakut dhe parandalon zhvillimin e formave të tjera të sëmundjeve të zemrës.Jep lehtësim nga inflamacionet, veçanërisht të lidhura me artritin reumatoid, ndihmon në forcimin e trupit, duke luftuar veprimin e radikaleve të lira; në fund stabilizon nivelin e sheqerit në gjak, gjë që mund të ketë pasoja pozitive për ata që vuajnë nga diabeti.

Ulliri – Mënyra e përdorimit 
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca  NATM114
.

.

Ad uso interno per le sue proprietà ipotensive, ipoglicemizzanti ed astringenti.

La tintura madre d’ Olivo trova quindi impiego per uso interno nel trattamento dell’ipertensione e come coadiuvante nelle forme di diabete.

La tintura madre di olivo viene utilizzata per la cura e la prevenzione di patologie connesse con gli organi reni, vescica, fegato e con il sangue.
L’estratto e la tintura madre di foglie d’olivo sono efficaci anche nel combattere microbi, virus, batteri, funghi (candida per esempio) e parassiti (vermi intestinali).
Come già evidenziato, la tintura madre migliora la condizione delle arterie, migliorandone l’elasticità, favorisce la circolazione del sangue, riduce la pressione alta e previene lo sviluppo di altre forme di malattie del cuore.
Dona sollievo alle infiammazioni, specialmente connesse all’artrite reumatoide, aiuta a rinforzare l’organismo, combattendo l’azione dei radicali liberi; infine stabilizza il livello di zucchero nel sangue, che può avere conseguenze positive per chi soffre di diabete.

Olea europaea (e maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!