Luleradhiqe – E.I TARASSACO BIO

  • Rregullsia e tranzitit intestinal
  • Kullimi i lëngjeve
  • Aktivizimi i organeve sekretuese (mëlçia, veshkat, lëkura)
  • Detoksifikojnë trupin e toksinave përmes feçeve, urinës dhe djersës
  • 50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Luleradhiqe :

Tinktura e  luleradhiqes përdoret për të stimuluar funksionin e tretjes dhe të mëlçisë; nxisin rregullsinë e kalimit të zorrëve dhe kullimin e lëngjeve të trupit, sepse janë në gjendje të aktivizojnë organet sekretuese (mëlçinë, veshkat, lëkurën) që përdoren për transformimin e toksinave (sheqernave, triglicerideve, kolesterolit dhe acideve urik), në formën më të përshtatshme për to eliminimin (feçe, urinë, djersë) dhe në këtë mënyrë detoksifikimin e organizmit.

Parimet e hidhura që përmbahen në të stimulojnë sekrecionet e të gjitha gjëndrave të traktit gastrointestinal (pështymën, stomakun, pankreasin, lëngjet e zorrëve), duke prodhuar një veprim laksativ dytësor dhe diurezë; ndërsa falë inulinës kryen një veprim hipoglikemik, duke stabilizuar nivelet e glukozës në gjak, prandaj ekstrakti indikohet në të gjitha ato situata patologjike si të jashtme ashtu edhe të brendshme që kërkojnë një veprim të lartë pastrues, në mbështetje të mëlçisë, veshkave dhe lëkurës.
Prandaj, përdorimi i tij indikohet në rast të pamjaftueshmërisë ose kongjestionit hepatik, inflamacionit të kanalit biliar, hepatitit, verdhëzës, gurëve të tëmthit, kolecistitit, hepatokolecistopative, kapsllëkut, reumatizmit, akneve, celulitit, edemës, kolesterolit, obezitetit nga mbajtja e ujit, përdhes.

Mënyra e përdorimit Luleradhiqe
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NATM151

.

.

La tintura madre di tarassaco è utilizzata per stimolare la funzionalità digestiva ed epatica; favorire la regolarità del transito intestinale e il drenaggio dei liquidi corporei, perché in grado di attivare gli organi emuntori (fegato, reni, pelle) adibiti alla trasformazione delle tossine (zuccheri, trigliceridi, colesterolo e acidi urici), nella forma più adatta alla loro eliminazione (feci, urina, sudore) e disintossicare così l’organismo.

I principi amari in essa contenuti, stimolano le secrezioni di tutte le ghiandole dell’apparato gastroenterico (saliva, succhi gastrici, pancreatici, intestinali), producendo un’azione lassativa secondaria e la diuresi; mentre grazie all’inulina, esplica un’azione ipoglicemizzante, stabilizzando i livelli di glucosio nel sangue.L’estratto idroalcolico è quindi indicato in tutte quelle situazioni patologiche sia esterne che interne che necessitano di un’elevata azione depurativa, a sostegno del fegato, dei reni e della pelle. Il suo impiego è perciò indicato in caso di insufficienza o congestione epatica, infiammazioni del dotto biliare, epatiti, itterizia, calcoli biliari, colecistiti, epatocolecistopatie, stitichezza, reumatismi, acne, cellulite, edemi, colesterolo, obesità da ritenzione idrica, gotta, diabete.

Il modo d’uso
50 gocce 2 o 3 volte al giorno lontano dai pasti in poca acqua pari a una dose giornaliera di 3 ml di prodotto, corrispondente a 0,9 g di pianta fresca.

 

Taraxacum officinale (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!