EPILOBIO E.I – Epilobius

  • Hiperplazia e prostatës
  • Prostatiti
  • Crregullimet e urinimit

Epilobium parviflorum
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Epilobio këshillohet për të gjitha çrregullimet e lidhura me prostatën si hiperplazia e prostatës, prostatiti dhe çrregullimet e urinimit të lidhura me to.
Tinktura Epilobio (Epilobios) përdoret në mjekësinë bimore për trajtimin e adenomës së prostatës (hiperplazisë së prostatës) dhe çrregullimeve të urinimit si pasoje. Testet laboratorike kanë konfirmuar aktivitetin anti-inflamator të ekstraktit të Willowherb si dhe një aktivitet të mirë in vitro anti-proliferativ kundër qelizave epiteliale të prostatës. Hulumtimet e fundit kanë nxjerrë në pah vetitë e tij anti-radikale dhe imunomoduluese.

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e 40 pikave të ekstraktit të holluar në pak ujë, 3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

(Përndryshe, ju sugjerojmë të përgatisni një shishe gjysmë litri ujë me 120 pika Epilobio, për ta pirë me gllënjka të vogla gjatë gjithë ditës.)

 

NATM064

.

.

L’ Epilobio è indicato per tutti i disturbi legati alla prostata come l’iperplasia prostatica, la prostatite e i disturbi della minzione ad esse associati.
Questa pianta in tintura madre trova impiego in fitoterapia per il trattamento dell’adenoma della prostata (iperplasia prostatica) e dei disturbi della minzione ad esso associati. Test di laboratorio hanno confermato l’attività antinfiammatoria dell’estratto di Epilobio oltre che una buona attività anti-proliferativa in vitro nei confronti delle cellule epiteliali prostatiche. Ricerche recenti ne hanno evidenziato le proprietà anti-radicaliche ed immunomodulanti.

Il modo d’uso
Si consiglia di assumere 40 gocce di estratto di Epilobio diluito in poca acqua, 3 volte al dì. In alternativa suggeriamo di preparare una bottiglietta di acqua da mezzo litro con 120 gocce di Epilobio, da bere nel corso della giornata a piccoli sorsi.

 

Epilobium parviflorum (macerata in alcool di origine vegetale e acqua purificata per un tempo minimo di 21 giorni).

error: Content is protected !!