E.I BOSWELIA ( Boswellia serrata )

Osteoartritit dhe artritit reumatoid,  dhimbjeve të muskujve, reumatizmës, artrozës, inflamacionit të indeve të buta si tendoniti, mioziti, fibromialgjia.

Boswellia serrata
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Artrit – E.I BOSWELIA:

Tinktura e nënës Boswelia është e dobishme në trajtimin e artritit, osteoartritit dhe artritit reumatoid, pa paraqitur efekte anësore në mukozën gastrike.

Përdorimi i tij rekomandohet në trajtimin e inflamacioneve lokale, çrregullimeve degjenerative të kyçeve, reduktimit të aftësive levizese në mëngjes, dhimbjeve të muskujve, reumatizmës, artrozës, inflamacionit të indeve të buta si tendoniti, mioziti, fibromialgjia.

Për përdorim të jashtëm, boswellia përdoret në kremrat dhe pomadat analgjezike dhe anti-inflamatore dhe në produkte kozmetike tonifikuese dhe kundër plakjes. Nga jashtë, vaji esencial i boswellias mund të përdoret gjithashtu, i njohur si vaj esencial i temjanit, me veti antiseptike dhe anti-reumatike dhe i dobishëm edhe në rast të kollës, të ftohtit dhe për të ribalancuar sistemin nervor.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve në pak ujë të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,27 g bimë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit.

.

.

La tintura madre di Boswellia è utile nel trattamento dell’artrite, dell’osteoartrite e dell’artrite reumatoidesenza presentare gli effetti collaterali sulla mucosa grastrica.

Il suo utilizzo è consigliato nel trattamento di infiammazioni localidisturbi degenerativi delle articolazioni, ridotte capacità motorie mattutine, dolori muscolarireumatismi, artrosi, infiammazione dei tessuti molli come tendinitimiositifibromialgia.

Per uso esterno la boswellia si utilizza in creme e pomate analgesiche e antinfiammatorie e in prodotti cosmetici tonificanti e antiage.Esternamente si può impiegare anche l’olio essenziale di boswellia, noto come olio essenziale di incenso, dalle proprietà antisettiche e antireumatiche e utile anche in caso di tosse, raffreddore e per riequilibrare il sistema nervoso.

Artrit – E.I BOSWELIA – Referenca NATM33

Boswellia serrata (e maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).

error: Content is protected !!