E.I ALFA ALFA ( Medicago sativa )

  • Forcues i enëve të gjakut;
  • I pasur me vitamina dhe minerale;
  • Efektive kundër lodhjes dhe anemisë.

Medicago sativa
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Dobësi – E.I ALFA ALFA :

Veprim antioksidues, anti-inflamator;
Forcues i enëve të gjakut;
I pasur me vitamina dhe minerale;
Efektive kundër lodhjes dhe anemisë;
E dobishme në rastet e mungesës së vitaminës K;
E dobishme në kontrollin e kolesterolit.

Është një ilaç tonik i vlefshëm, në rast të lodhjes fizike, lodhjes, dobësisë, mungesës së oreksit;
është gjithashtu një ilaç i shkëlqyer për të nxitur prodhimin e qumështit të gjirit pas lindjes.
Burim i vitaminave dhe mineraleve, i përdorur gjerësisht gjatë konvaleshencës.
Parandalon dukuritë e degjenerimit kanceroz të qelizave të zorrëve.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.
Nëse është e mundur larg vakteve

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit.

.

.

Azione antiossidante, antinfiammatoria;
Rinforzante dei vasi sanguigni;
Ricca di vitamine e minerali;
Efficace contro la stanchezza e l’anemia;
Utile nei casi di carenza di vitamina K;
Utile nel controllo del colesterolo.

E’ un valido rimedio ricostituente, in caso di affaticamento fisico, stanchezza, debolezza, mancanza di appetito;
inoltre è un ottimo rimedio per favorire la produzione di latte materno dopo il parto.
Fonte di vitamine e minerali, molto utilizzato durante la convalescenza.
Previene fenomeni di degenerazione cancerosa delle cellule intestinali.

Testi tratti da:
Piergiorgio Chiereghin, Farmacia verde manuale di fitoterapia, Ed. Edagricole, 2011
Enrica Campanini, Dizionario di fitoterapia e piante medicinali, Ed. Tecniche nuove, 2004

Dobësi – E.I ALFA ALFA – Referenca NATM06

Medicago sativa (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për të paktën 21 ditë).

error: Content is protected !!