CORDYCEPS SINESIS (Tochukaso)

  • Energjizues, rigjallërues
  • Kundër plakjes 
  • Rritja e dëshirës seksuale
  • E shkëlqyeshme për të moshuarit dhe sportistët

60 kapsula (nga 718 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.550

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

ENERGJI DHE VIGOR – ENERGJIZUES

Cordyceps Sinesis i njohur gjithashtu si “kërpudhat Caterpillar” është një nga ilaçet më të vlerësuara në mjekësinë tradicionale kineze. Është shumë e rrallë dhe është vleresuar gjatë mijëvjeçarëve për vetitë e saj terapeutike.

Ajo rritet në lartësi të mëdha në malësitë e Tibetit midis 3000 dhe 5000 metra. Këtu ajri është më i hollë dhe kërpudha është e detyruar të zhvillojë strategji specifike për të optimizuar përdorimin e pakët të oksigjenit që ka në dispozicion dhe për të përmirësuar prodhimin e energjisë.

Studimet shkencore kanë treguar se marrja e Cordyceps optimizon përdorimin e oksigjenit dhe rrit prodhimin e ATP, domethënë energjinë në nivel qelizor deri në 55% më shumë.
Kjo është shumë e rëndësishme për sportistin, sepse mundëson përshpejtimin e kohës së rikuperimitmuskujve dhe për të moshuarit që fitojnë vitalitet.
Ai gjithashtu ka aftësinë të nxisë prodhimin e DHEA, hormonit kundër plakjes.

Së fundi, Cordyceps rregullon prodhimin e hormoneve si tek meshkujt ashtu edhe tek femrat duke rritur epshin dhe duke rregulluar prodhimin e testosteronit, duke zgjidhur kështu disfunksionet erektil.

Mënyra e përdorimit
Merrni një deri në dy kapsula në ditë, sipas nevojës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose massima giornaliera

(2 capsule da 718 mg)

Cordyceps sinensis plv. 1200 mg
di cui polisaccaridi 420 mg

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve te moshes nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë, ushqyerjes me gji dhe fëmijëve, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

ENERGJIZUES

.

.

Cordyceps sinesis (Tochukaso)

ENERGIA E VIGORE – ENERGIZZANTE

Il Cordyceps Sinesis conosciuto anche come “fungo Caterpillar” è uno dei rimedi più considerati nella medicina tradizionale cinese. É molto raro ed è stato venerato nel corso dei millenni per le sue proprietà terapeutiche.

Cresce ad altezze elevate negli altopiani del Tibet tra i 3000 e i 5000 metri. Qui l’aria è più rarefatta e il fungo è costretto ad elaborare strategie specifiche per ottimizzare l’utilizzo del poco ossigeno che ha a disposizione e per migliorare la produzione di energia.

Studi scientifici hanno dimostrato che l’assunzione del Cordyceps ottimizza l’utilizzo dell’ossigeno ed aumenta la produzione di ATP e cioè di energie a livello cellulare fino al 55% in più. Ciò è molto importante per lo sportivo, perché permette di velocizzare i tempi di recupero muscolare, e per l’anziano che ne guadagna in vitalità. Inoltre ha la capacità di indurre la produzione di DHEA, l’ormone anti invecchiamento.

Infine il Cordyceps regola la produzione ormonale sia nell’uomo che nella donna aumentando la libido e regolarizzando la produzione di testosterone, risolvendo in questo modo le disfunzioni erettili.

ENERGJIZUES

Referenca NAF03

Kordiceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) Pluhur sporophore * tit. 50% në polisaharide dhe min. 15% në β- (1,3-1,6) -glukane, kapsulë vegjetale në hidroksipropilmetilcelulozë. * Përbërës nga bujqësia organike

error: Content is protected !!