Xhel dushi – Trup / Flokë – FIORITO BioFamily

 

Pastrues i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina.
Vaji i përftuar nga buqeta me lule zambak uji ka veti qetësuese, freskuese dhe qetësuese.

1 L – I koncentruar

L 1.650

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi

Përshkrimi dhe përdorimi

Xhel dushi PA:
• PARABENET • PARAFINAT APO DERIVATET E NAFTES
• ALKOOL • SLES / SLS
• NGJYRAT • SILIKONE
• DERIVATET E KAFSHËVE • EDTA, BHA / BHT

PH 5

Xhel dushi Pastrues i bazuar në vajin e farave të rrushit dhe ekstraktin e Rosa Canina. Vaji i përftuar nga buqeta me lule zambak uji ka veti qetësuese, freskuese dhe qetësuese. Aroma romantike e kësaj luleje të rrallë ngjall një ndjesi të këndshme relaksuese, e aftë për të transformuar momentin e banjës/dushit në një eksperiencë relaksuese si ajo e të qenit në një oaz të qetë.
Surfaktantët jo agresivë e bëjnë produktin ideal për pastrimin e të gjithë familjes.
Formulim i koncentruar, për t’u përdorur ashtu siç është në sasi të vogla ose i holluar në ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

COD. NABF15

.

.

SENZA:
• PARABENI • PARAFFINE O DERIVATI DEL PETROLIO
• ALCOL • SLES/SLS
• COLORANTI • SILICONI
• DERIVATI ANIMALI • EDTA, BHA/BHT

Detergente a base di olio di vinacciolo ed estratto di Rosa Canina. L’olio ricavato dal bouquet dei fiori di ninfea ha proprietà lenitive,
rinfrescanti e calmanti. La romantica fragranza di questo raro fiore evoca una piacevole sensazione rilassante, capace di trasformare il momento del bagno/doccia in un’esperienza distensiva come quella di cullarsi in un’oasi pacifica.
I tensioattivi non aggressivi rendono il prodotto ideale per la detersione di tutta la famiglia.
Formulazione concentrata, da poter utilizzare tal quale in piccole quantità oppure diluita in acqua.

COD. NABF15

 

error: Content is protected !!