Përzierje Relaksuese – BUON RESPIRO RILASSANTE

Një përzierje vajrash esencialë të pastër që lëshon një aromë qetësuese dhe mbështjellëse. Ideale pas një dite të ngarkuar pune, studimi ose në momente relaksi.

20 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Përzierje Relaksuese – BUON RESPIRO RILASSANTE :

5 PIKA NË DIFUSORE OSE  VAPORIZUES TE  DHOMAVE
2-3 PIKA NË SHAMI OSE NË JASTEK
10 PIKA NË XHEL DUSH OSE  NË VANJORË
2-3 PIKA NË KYCIN E OSE TEMTHAT E KOKËS
3-4 PIKA NË VAJ VEGJETAL PËR NJË MASAZH RELAKSUES

Me Livando ∙ Melissa ∙ Portokalli e ëmbël ∙ Portokalli e hidhur ∙ Marjoram ∙ Ylang Ylang ∙ Bergamot

Një përzierje vajrash esencialë të pastër që lëshon një aromë qetësuese dhe mbështjellëse. Ideale pas një dite të ngarkuar pune, studimi ose në momente relaksi. Mjafton një pikë për 100 ml ujë.

Kurioziteti:
Vaji esencial i MELISSA është një ribalancues i sistemit hormonal, i përdorur për problemet që lidhen me menopauzën.
Digjestiv: i marrë pas ngrënies, balsami i limonit ndihmon tretjen, stimulon aktivitetin e stomakut dhe relakson muret e stomakut.
Qetësues: ushtron një veprim relaksues në sistemin nervor, qetëson tensionin dhe ankthin dhe të gjitha manifestimet e natyrës psikosomatike që lidhen me këto gjendje, si palpitacionet, dhimbje koke, gastrit.
Kardiak: energjia e saj diellore tonifikon zemrën, rregullon presionin e gjakut, qetëson gjendjet e ankthit dhe stresit dhe për rrjedhojë efektet e tyre në sistemin e qarkullimit të gjakut.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

  • 5 GOCCE NEI DIFFUSORI O VAPORIZZATORI PER AMBIENTI>
  • 2-3 GOCCE NEL FAZZOLETTO O SUL CUSCINO
  • 10 GOCCE NEL BAGNOSCHIUMA O NELLA VASCA DA BAGNO
  • 2-3 GOCCE NEI POLSI O NELLE TEMPIE
  • 3-4 GOCCE IN OLIO VEGETALE PER UN MASSAGGIO DISTENSIVO

con: Lavanda ∙ Melissa ∙ Arancio Dolce ∙ Arancio Amaro ∙ Maggiorana ∙ Ylang Ylang ∙ Bergamotto .

Una miscela di puri oli essenziali che sprigiona una fragranza distensiva e avvolgente. Ideale dopo una giornata intensa di lavoro, di studio oppure nei momenti di relax.

Curiosità:
L’ olio essenziale di melissa è un riequilibratore del sistema ormonale, impiegato per le problematiche legate alla menopausa.
Digestivo: assunta dopo i pasti la melissa aiuta la digestione, sollecitando l’attività gastrica e rilassando le pareti dello stomaco.
Sedativo: esercita un’azione rilassante sul sistema nervoso, calma la tensione e l’ansia e tutte le manifestazioni di natura psicosomatica collegate a queste condizioni, come le palpitazioni, la cefalea, la gastrite.
Cardiaco: la sua energia solare tonifica il cuore, regola pressione, seda gli stati di ansia e stress e quindi i loro effetti sul sistema circolatorio.

Përzierje Relaksuese – BUON RESPIRO – Referenca NABR02

Lavanda (Lavandula vera DC.) forita samits 25%, balsam limoni (Melissa offcinalis L.) gjethe 20%, portokalli i ëmbël (Citrus sinensis (L.) Osbeck) 20%, portokalli i hidhur (Citrus aurantium L. ssp. amara Engl .) Lëvozhgë 15%, gjethe borzilok (Majorana hortensis Moench.) 10%, Ylang - Ylang ( Canaga odorata Hook. F. ET TH.) vrima 5%, Bergamot (Citrus x bergamia RISSO & POIT.) epikarp 5%

error: Content is protected !!