Fryrje Barku – TI SGONFIA

 • Tranzit i rregullt gastrointestinal
 • Eliminon  gazrat
 • Qeteson sistemin tretes
 • 100 % Natural

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Fryrje Barku – TI SGONFIA

 • 100% NATYRALE
 • PA ALKOL
 • PA SHEQER
 • PA KONSERVANTE
 • PA ALGA

EFEKTI FIZIOLOGJIK:
Fryrje Barku – TI SGONFIA perbehet me Trumez (gjethe), yargu (pjesët të lulëzuara) dhe Angelica (rrënja) nxisin lëvizshmërinë e rregullt gastrointestinale dhe eliminimin e gazrave. Centaurea, anise yll (frut) dhe qimnon (frut) kanë një funksion tretës. Kamomili (lule) ka një veprim zbutës dhe qetësues në sistemin tretës.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera

(40 ml)

Timo Serpillo 4.000 mg
Centaurea 3.000 mg
Achillea 2.000 mg
Angelica 2.000 mg
Anice Stellato 2.000 mg
Cumino 2.000 mg
Finocchio 1.000 mg
Camomilla 1.000 mg
Asparago 1.000 mg
Papaya 1.000 mg
Carciofo 1.000 mg
Sambuco 1.000 mg
Mirtillo 1.000 mg
Ginepro 1.000 mg
Betulla 1.000 mg
Equiseto 1.000 mg
Eleuterococco 1.000 mg
China 1.000 mg

Mënyra e përdorimit
Shkundni shishen Fryrje Barku – TI SGONFIA para çdo përdorimi. Holloni 10 ml në një gotë ujë (rreth 250 ml) në mëngjes me stomak bosh dhe 15 ml pas vakteve kryesore gjatë ditës.
(Rekomandohet larja e kupës matëse pas çdo përdorimi).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NATI04
.
.
.

– 100 % NATURALE

– SENZA ALCOOL

– SENZA ZUCCHERO

– SENZA CONSERVANTI

-SENZA ALGHE

TI-SGONFIA è una tisana concentrata che favorisce la digestione, facilita l’eliminazione dei gas intestinali, riducendo il senso di pesantezza.

EFFETTO FISIOLOGICO: Il Timo (foglie), l’Achillea (parti aeree fiorite) e l’Angelica (radice) favoriscono la regolare motilità gastrointestinale e l’eliminazione dei gas. La Centaurea (sommità), l’Anice Stellato (frutto) e il Cumino (frutto) hanno una funzione digestiva. La Camomilla (fiori) ha un’azione emolliente e lenitiva sul sistema digerente.

Il modo d’uso
Agitare il flacone prima di ogni utilizzo. Per una bevanda diluire 10 ml in una tazza d’acqua (circa 250ml) il mattino a digiuno e 15 ml dopo i pasti principali. Si consiglia di lavare il misurino ad ogni utilizzo.

 

 

EKSTRAKT UJOR I BIMËVE TË HIQTA 70%: Gjethet e trumzës së egër (Thymus serpyllum L.), Centaurea (Centaurium erythraea Rafn.) sipër, Yarrow (Achillea millefolium L.) pjesë ajrore me lule, Angelica officinale (Angelica angelica.arch) (Illicium verum Hook. f.) fruta, qimnon (Cuminum cyminum L.) fruta, kopër (Foeniculum vulgare Mill.) fruta, lule kamomili (Matricaria Chamomilla L.), rrënjë Asparagus (Asparagus officinalis L.), Papaja (Carica papaya). ) L.) fruti, gjethet e angjinares (Cynara cardunculus), lulet e manaferrës (Sambucus nigra L.), frutat e boronicës (Vaccinium myrtillus L.), rrënja e jamballit (Glycyrrhiza glabra L.), dëllinja (Juniperus communis L.) galbuli, Gjethet ( Betula Pendula Roth.), pjesët ajrore të bishtit të kalit (Equisetum arvense L.), Eleutherococcus (Eleutherococcus senticosus (Rupr. et Maxim.) Maxim) rrënja, lëvorja e cinchona (Cinchona calisaya Wedd.), Uji, Aromatizues, Ngjyrosje: .

error: Content is protected !!