E.I ECHINACEA ( Echinacea angustifolia )

Echinacea është e dobishme si parandalim dhe trajtim për ftohjet, plagët, djegiet, plagët, ulcerat, dermatitin në përgjithësi.
Përdoret për të stimuluar dhe forcuar sistemin imunitar, në prodhimin e antitrupave. Për këtë arsye përdoret në fitoterapi për të favorizuar mbrojtjen natyrale të trupit kundër sulmeve infektive nga bakteret dhe viruset.

Echinacea angustifolia
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Sistemi Imunitar – E.I ECHINACEA:

Echinacea është e dobishme si parandalim dhe trajtim për ftohjet, plagët, djegiet, plagët, ulcerat, dermatitin në përgjithësi.
Falë vetive të saj antibakteriale, anti-inflamatore dhe antioksiduese, echinacea mund të aplikohet edhe në nivel lokal për të nxitur shërimin e atyre plagëve që po përpiqen të zgjidhen vetë.
Përdoret për të stimuluar dhe forcuar sistemin imunitar, në prodhimin e antitrupave. Për këtë arsye përdoret në fitoterapi për të favorizuar mbrojtjen natyrale të trupit kundër sulmeve infektive nga bakteret dhe viruset.

Ekstrakti i bimës i përdorur nga brenda, parandalon gripin, veçanërisht në periudhat kur trupi ynë është subjekt i stresit më të madh dhe trajton simptomat e ftohjes si temperatura, infeksionet e sistemit të frymëmarrjes (ftohje, kollë) dhe të atij urinar (cistit, prostatit). ), mononukleoza infektive.Tinktura amtare e echinacea perdoret edhe ne perdorim te jashtem per pergatitjen e pomadave dhe locioneve per lekuren, me veprim imunostimulues, mbrojtes, antiinflamator, ne rastet e cikatriceve, plageve, ulcerave, dermatiteve ne. të përgjithshme. Vetia shëruese bazohet në aftësinë e bimës për të përshpejtuar rigjenerimin e indeve dhe për të lokalizuar infeksionin.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.
Nëse është e mundur larg vakteve

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

Impieghi: l’ echinacea è utile come prevenzione e cura delle malattie da raffreddamentoferitescottatureafteulceredermatiti in genere.

L’estratto vegetale utilizzato per via interna previene l’influenza, soprattutto nei periodi in cui il nostro organismo è sottoposto al massimo stress e cura i sintomi del raffreddore come temperatura, infezioni dell’apparato respiratorio (raffreddore, tosse) e dell’apparato urinario (cistite, prostata). ), mononucleosi infettiva.
La tintura madre di echinacea viene utilizzata anche esternamente per la preparazione di unguenti e lozioni per la pelle, con azione immunostimolante, protettiva, antinfiammatoria, in caso di cicatrici, ferite, ulcere, dermatiti. Generale. La proprietà curativa si basa sulla capacità della pianta di accelerare la rigenerazione dei tessuti e localizzare l’infezione.

Sistemi Imunitar – E.I ECHINACEA – Referenca NATM59

Echinacea angustifolia (e maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!