GARCINIA EXTRA

 • Ai sintetizon yndyrnat dhe karbohidratet 
 • Stimulon ndjenjën e ngopjes
 • Aktivizoni metabolizmin tuaj
 • Largoni humorin e keq

      60 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.500

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

GARCINIA

 • Zvogëlon LIPOGJENEZËN
 • Stimulon ndjesinë e ngopjes 
 • NDIHMON NË KONTROLLIMIN E PESHES TË TRUPIT 
 • I TITRUAR NË 60% në acid hidroksicitrik (HCA)

Garcinia Extra 60 tableta është një suplement i bazuar në Garcinia Cambogia i titruar në 60% në acid hidroksicitrik (HCA) i cili është përbërësi kryesor aktiv i kësaj bime, i pranishëm në lëkura e frutave.
Kjo molekulë vepron në kontrollin e peshës trupore, duke kontrolluar ndjenjën e urisë dhe duke reduktuar aftësinë e trupit për të prodhuar qeliza yndyrore (lipogjeneza).
Studimet shkencore mbi Garcinia Cambogia na lejojnë të themi se marrja e një suplementi që përmban përqendrimin e duhur të Garcinia Cambogia dhe përqindjen e duhur të HCA (60%), ndihmon në humbjen e peshës deri në 3 herë më shumë sesa te subjektet që ndjekin një metodë të lodhshme dhe strikte dietë.
Që nga kohët e lashta, fruti i Garcinia Cambogia është përdorur si një mbushës për të shtypur oreksin. Në fakt shërbehej para ngrënies ose në supa.
Acidi hidroksicitrik vepron duke bllokuar yndyrën në trup, duke parandaluar kështu thithjen e saj. Kjo do të thotë se karbohidratet e gëlltitura, të cilat zakonisht transformohen nga trupi në glukozë dhe asimilohen si rezervë energjie, nuk do të asimilohen më dhe do të nxirren jashte. Pra, të plotësoni dietën tuaj me një suplement Garcinia Cambogia do të thotë nga njëra anë të hani më pak pa asnjë përpjekje dhe nga ana tjetër do të thotë të jeni në gjendje të hani duke lejuar trupin të mos asimilojë molekulat e mëtejshme të yndyrës në trupin tuaj.
Përveç kësaj, Garcinia Cambogia promovon përshpejtimin e aktivitetit metabolik, duke e shndërruar trupin në një mjet efikas makinë për djegien e yndyrës. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, efekti që ofron acidi hidroksihidrik është veprimi i tij efektiv në humor.
Në fakt, ky kimikat është në gjendje të përmirësojë humorin e mirë duke mbajtur larg depresionin. E gjithë kjo mundësohet nga sasia më e madhe e “Serotoninës” që çlirohet. Të jesh i lumtur është shumë i rëndësishëm kur kalon një proces humbje peshe, sepse ndihmon për të mbajtur larg urinë nervore dhe dëshirën për ëmbëlsira.

GARCINIA

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet maksimumi 2 kapsula në ditë.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(2 compresse da 1220 mg)

Garcinia e.s. 2200 mg
di cui acido idrossicitrico 1320 mg

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • RIDUCE LA LIPOGENESI
 • STIMOLA IL SENSO DI SAZIETA’
 • AIUTA AL CONTROLLO DEL PESO CORPOREO
 • TITOLATA AL 60% in acido idrossicitrico (HCA)

Garcinia Extra 60 compresse è un integratore a base di Garcinia Cambogia titolata al 60 % in acido idrossicitrico (HCA) che rappresenta il principale componente attivo di questa pianta, presente nella
scorza del frutto. Questa molecola agisce sul controllo del peso corporeo, controllando il senso di fame e riducendo la capacità del corpo di produrre cellule adipose (lipogenesi). Studi Scientifici sulla Garcinia Cambogia ci permettono di affermare che assumere un integratore che contiene la giusta concentrazione di Garcinia Cambogia e la giusta percentuale di HCA (60%), aiuta a dimagrire fino a 3 volte in più rispetto ai soggetti che seguono una faticosa e ferrea dieta. Sin dall’antichità il frutto della Garcinia Cambogia era utilizzato come riempitivo per sopprimere l’appetito. Veniva infatti servita prima dei pasti o nelle zuppe. L’acido idrossicitrico agisce bloccando il grasso nel corpo impedendo così di essere assorbito. Questo significa che i carboidrati ingeriti, che solitamente vengono trasformati dal corpo in glucosio ed assimilati come riserva di energia, non verranno più assimilati e verranno espulsi. Quindi integrare la propria alimentazione con un integratore di Garcinia Cambogia, significa da un lato mangiare meno senza nessuna fatica e dall’altro significa poter mangiare permettendo al corpo di non assimilare ulteriori molecole di grasso nel vostro corpo. In oltre la Garcinia Cambogia favorisce l’accelerazione dell’attività metabolica, trasformando il corpo in una efficiente
macchiana brucia-grassi. Ultimo ma non meno importante effetto che l’acido Idrossicidrico offre è la sua efficace azione sull’umore. Infatti questa sostanza chimica è in grado di migliorare il buon umore tenendo lontana la depressione. Tutto ciò è reso possibile dalla maggiore quantità di “Serotonina” che viene rilasciata. Essere felici è molto importante quando si affronta un processo di dimagrimento, perchè aiuta a tenere lontana la fame nervosa e la voglia di dolciumi.

Referenca NAMO09

Garcinia (Garcinia cambogia (Gaernt) Desr., Lëkura e frutave) d.e. i titruar në 60% acid hidroksicitrik (HCA), agjentë përforcues: celulozë dhe fosfat dikalciumi, agjentë kundër ngjitjes: dioksid silikoni dhe kripë magnezi e acideve yndyrore.

error: Content is protected !!