Refluks – GASTRO SOLUTION

 • BARRIERË ME VEPRIM FILMOGJENIKMUKOZËN E STOMAKUT DHE EZOFAGUT 
 • LARGON DJEGIEN 
 • NEUTRALIZON ACIDITETIN 
 • LUFTONI REFLUKSIN

30 tableta nga 1400 mg
(tableta për t’u tretur në gojë)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Refluks :

 • BARRIERË ME VEPRIM FILMOGJENIKMUKOZËN E STOMAKUT DHE EZOFAGUT 
 • LARGON DJEGIEN 
 • NEUTRALIZON ACIDITETIN 
 • LUFTONI REFLUKSIN

Tableta përtypëse me bazë magnezi dhe ekstrakte bimore të Alteas dhe Aloe që kryejnë një veprim zbutës dhe qetësues në sistemin tretës. Indikohet për trajtimin e problemeve të tretjes, si djegie, aciditet, dhimbje, refluks gastroezofageal dhe gastrit. Mund të jetë i dobishëm në parandalim, në situata që mund të shkaktojnë acarim të mukozës (periudha të stresit psikofizik, ndryshimet e stinës, ushqimi i gabuar, marrja e barnave).

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

(1 tabletë prej 1400 mg)

Alginato di sodio 500 mg
Bicarbonato di sodio 150 mg
Magnesio marino 125,5 mg
Bicarbonato di potassio 50 mg
Altea e.s. 50 mg
Aloe gel plv 50 mg
Enzimix 50 mg

Shënim:
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet ushqimore nuk synohen të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.
Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun. Konsumimi i tepërt mund të ketë efekte laksative. Ruajeni në një vend të freskët dhe ë thatë, larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Data e skadencës i referohet produktit të pahapur dhe të ruajtur siç duhet.
Pa gluten

Mënyra e përdorimit
Refluks : Rekomandohet të merrni 1 tabletë në ditë ndërmjet vakteve.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

 • BARRIERA AD AZIONE FILMOGENA SULLA MUCOSA DI STOMACO ED ESOFAGO
 • SPEGNE IL BRUCIORE
 • NEUTRALIZZA L’ACIDITÀ
 • COMBATTE IL REFLUSSO

Compresse masticabili a base magnesio ed estratti vegetali di Altea e Aloe che svolgono un azione emolliente e lenitiva sul sistema digerente. Indicato per il trattamento delle problematiche digestive, quali bruciore, acidità, dolore, reflusso gastro-esofageo e gastrite. Può essere utile in prevenzione, nelle situazioni che possono indurre irritazioni della mucosa (periodi di stress psicofisico,cambi di stagione,alimentazione scorretta,assunzione di farmaci)
– Gusto frutti di bosco

Note:
Tenere fuori dalla portata dei bambini al di sotto dei tre anni. Non superare la dose giornaliera consigliata. Gli integratori alimentari non vanno intesi quali sostituti di una dieta varia ed equilibrata e di uno stile di vita sano. Per l’uso del prodotto in gravidanza e allattamento si consiglia di sentire il parere del medico. Un consumo eccessivo può avere effetti lassativi. Conservare in luogo fresco e asciutto, lontano dalla luce e da fonti di calore. La data di fine validità si riferisce al prodotto in confezione integra e correttamente conservato.

Non contiene: glutine

Referenca NA04

 

Alginat natriumi; ëmbëlsues: sorbitol, ksilitol, eritritol, sukralozë; rregullatorët e aciditetit: hidrogjen karbonat natriumi, hidrogjen karbonat kaliumi; aroma; Magnezi detar (oksid magnezi, karbonat magnezi, hidroksid magnezi, sulfat magnezi, agjent mbulues i klorurit të magnezit: karboksimetilcelulozë) Altea (Althaea officinalis L.) ekstrakt i thatë i rrënjës; Aloe (Aloe vera (L.) Burm. F.) Pluhur xhel; Enzimix (maltodekstrina e fermentuar nga Aspergillus Oryzae); Agjentët kundër grumbullimit: talk, kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksidi i silikonit.

error: Content is protected !!