Gjalpë Trupi – HAPPY MEMORIES (aroma e livandës)

 

 • KremGjalpë Trupi
 • Me vitaminë E 
 • Pa silikone dhe parabene
 • E lë lëkurënbutë dhe kadifeje 
 • Parfum Livando

 

 

 

50 g

L 1.070

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Gjalpë Trupi – HOPI

 • BAZUAR NË GJALPIN SHEA
 • ME VITAMINË E
 • ME VAJRA VEGJETAL
 • NUK PËRMBAN UJË
 • PA SILIKONE, PARABEN DHE PARAFINA

 

Kremi i ngurtë i bazuar në gjalpë kakao dhe gjalpë shea, nuk përmban ujë si kremrat normalë.
Duke e kaluar gjalpin në pjesën e dëshiruar, falë nxehtësisë së trupit, ai do të shkrihet pak, duke lënë një vello kremi. E përkryer për hidratim pas dushit/banjës, për t’u aplikuar në lëkurë të thatë.

Për më tepër, aroma e livandës ka një veprim qetësuessistemin nervor, jep një ndjenjë qetësie, qetësie dhe mirëqenieje për trupin dhe mendjen.

Për çfarë është i mirë: Ja kur duhet të përdorni gjalpë trupi ( Gjalpë Trupi)
Gjalpi i trupit është veçanërisht i përshtatshëm kur lëkura është e thatë dhe e krisur, për të rikthyer ushqimin dhe hidratimin. Këto kushte mund të ndodhin si për shkak të temperaturave të ulëta të dimrit, ashtu edhe gjatë ekspozimit të zgjatur në diell në verë, siç e përmendëm sapo. Mund të themi se gjalpi i trupit ju vjen në ndihmë sa herë që lëkura ka nevojë për një veprim zbutës, zbutës dhe qetësues.

Gjalpë Trupi

AROMË E LAVANDËS

Referenca NAHB02

.

.

 A BASE DI BURRO DI KARITÈ • CON VITAMINA E
• CON OLI VEGETALI
• NON CONTIENE ACQUA

• SENZA SILICONI, PARABENI E PARAFFINE

Crema solida a base di burro di cacao e burro di karitè, non contiene acqua come le normali creme.
Passando il burro sulla parte desiderata, grazie al calore cor- poreo, si scioglierà leggermente, lasciando un velo di crema. Perfetto per l’idratazione dopo la doccia/bagno, da applicarsi a pelle asciutta.

PROFUMO DI LAVANDA

A cosa serve: ecco quando dovresti usare il burro per il corpo
Il burro per il corpo è particolarmente indicato quando la pelle è secca e desquamata, per restituirle nutrimento e idratazione. Queste condizioni possono verificarsi sia per via delle basse temperature invernali, sia durante una prolungata esposizione al sole in estate, come abbiamo appena accennato. Possiamo affermare che il burro per il corpo accorre in tuo aiuto ogni volta che la pelle ha bisogno di un’azione emolliente, addolcente e lenitiva.

Gjalp Shea, Gjalp Kakao,streatat Cetyl, Dyll Rhus Verniciflua Peel , Koper, Dyll Cerifera, parfum, tokoferol.

error: Content is protected !!