Glicemi: GLYCEMIC PLUS

  • DOZAT E LARTA ALFALIPOIKE DHE GLUTATIONE
  • Vetitë hipoglikemizuese ( Redukton përqendrimin e glukozës në gjak ) 
  • VETITË ANTIOXIDANTE
  • 60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 3.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Glicemi: GLYCEMIC PLUS

  • DOZAT E LARTA ALFALIPOIKE DHE GLUTATIONE
  • Vetitë hipoglikemizuese ( kunder glicemi)
  • VETITË ANTIOXIDANTE
TENORI MEDI DEGLI ELEMENTI CARATTERIZZANTI
Componenti  Dose giornaliera consigliata(2 capsule da  589 mg)
Acido lipoico (alfa lipoic) 400 mg
Glutatione 250 mg
Cromo 200 mcg (500% RNV)

Glicemi Glicemic plus eshtë një shtesë ushqimore e bazuar në Acid Lipoik, Glutathione dhe Krom. Kromi është i dobishëm për metabolizmin normal të makronutrientëve dhe për ruajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak.

Me glicemi nënkuptojmë sasinë e glukozës së pranishme në gjak.Kur nivelet e kësaj të fundit janë të larta, hiperglicemia, ekziston rreziku i zhvillimit të sëmundjeve të rëndësishme, përfshirë diabetin.
Vlera normale e glukozës në gjak të agjërimit mbahet ndërmjet 70 dhe 100 mg/dl. Ne flasim për hiperglicemi kur ka një rritje të glukozës në gjak e cila mund të çojë në pasoja negative në shëndetin tonë.

Nëse glicemia e përcaktuar në marrje gjaku, agjërim dhe në kushte qetësie, konfirmohet > 126 mg/dl në dy raste të ndryshme, atëherë është e mundur të bëhet diagnoza e diabetit mellitus.

Diabeti mellitus është një sëmundje kronike e rënduar nga komplikime, si rezultat i një prodhimi të reduktuar të insulinës ose një funksioni joadekuat i kësaj të fundit.

Ka raste kalimtare të hiperglicemisë “stresore”: ato gjenden në rrjedhën e patologjive të rënda si sëmundjet e zemrës të tipit infarkt, probleme infektive apo postkirurgjikale.

Mënyra e përdorimit
rekomandojmë marrjen e 2 kapsulave në ditë, mundësisht pas vakteve kryesore. 

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërimet
Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Për përdorimin e produktit këshillohet të konsultoheni me mjekun. Në raste të rralla, acidi lipoik mund të shkaktojë hipoglicemi. Suplementet ushqimore nuk synojnë si zëvendësim për një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Data e skadencës i referohet produktit të pahapur dhe të ruajtur siç duhet.

Referenca NA19

.

.

ELEVATI DOSAGGI DI ALFA LIPOICO E GLUTATIONE
PROPRIETA’ IPOGLICEMIZZANTI
PROPRIETA’ ANTIOSSIDANTI

è un integratore alimentare a base di Acido lipoico, Glutatione e Cromo. Il cromo è utile al normale metabolismo dei macronutrienti ed al mantenimento di livelli normali di glucosio nel sangue.

Il modo d’uso
si consiglia l’assunzione di 2 capsule al giorno con mezzo bicchiere d’acqua, preferibilmente dopo i pasti principali.

Avvertenze
Tenere fuori dalla portata dei bambini al di sotto dei tre anni. Non superare la dose giornaliera consigliata. Per l’uso del prodotto si consiglia di sentire il parere del medico. In rari casi l’acido lipoico può dare ipoglicemia. Gli integratori alimentari non vanno intesi quali sostituti di una dieta varia, equilibrata e di un sano stile di vita. Conservare in luogo fresco e asciutto, lontano dalla luce e da fonti di calore. La data di fine validità si riferisce al prodotto in confezione integra e correttamente conservato.

Acidi alfa-lipoik; Niseshte misri; Glutathione-L e reduktuar; Agjentët e veshjes (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropilmetilcelulozë, çamçakëz gellan; Pikolinati i kromit.

error: Content is protected !!