GLUTATIONE DETOX

 

I dobishëm për funksionin normal të mëlçisë dhe për veprimet pastruese të trupit.

60 Kapsula (tableta nga 723 mg)

L 2.850

Produkt

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Glutathione Detox është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte të acidit lipoik, N-acetilcisteinës, Glutathione dhe Luleradhiqes, i dobishëm për funksionin normal të mëlçisë dhe për veprimet pastruese të trupit.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(3 capsule da 723 mg)

N-Acetilcisteina 600 mg
Acido lipoico 500 mg
Glutatione 250 mg
Tarassaco radice e.s. 225 mg
Tarassaco foglie e.s. 225 mg
Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e 3 kapsulave në ditë me gjysmë gote ujë, mundësisht pas vakteve kryesore.
 NA35
.
.
.
.

Glutatione Detox è un integratore alimentare a base di Acido lipoico, N-acetilcisteina, Glutatione ed estratti di Tarassaco, utili alla normale funzione epatica e per le azioni depurative dell’organismo.

Il modo d’uso
Si consiglia l’assunzione di 3 capsule al giorno con mezzo bicchiere d’acqua, preferibilmente dopo i pasti principali.

ITA : N-Acetilcisteina; Acido alfa-lipoico; Glutatione-L ridotto; Tarassaco (Taraxacum officinale L.) radice estratto secco; Tarassaco (Taraxacum officinale L.) foglie estratto secco; Agenti di rivestimento (involucro capsula): idrossipropilmetilcellulosa, gomma di gellano.

ALB: N-Acetilcisteinë; Acidi alfa-lipoik; Glutathione-L e reduktuar; Ekstrakt i thatë i rrënjës së luleradhiqes (Taraxacum officinale L.); Ekstrakt i thatë i gjetheve të luleradhiqes (Taraxacum officinale L.); Agjentët e lustrimit (lëvozhga e kapsulës): hidroksipropil metilcelulozë, çamçakëz gellan.