E.I GRAMIGNA ( Agropyrum repens )

Veti diuretike, pastruese dhe qetësuese,
Përdorim të jashtëm mburret me veti antiinflamatore dhe zbutëse.

Agropyrum repens
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Hemorroide – Barërat e këqija :

Veti diuretike, pastruese dhe qetësuese, ndërsa për përdorim të jashtëm mburret me veti antiinflamatore dhe zbutëse.

Prandaj, Gramigna përdoret për përdorim të brendshëm në trajtimin e arteriosklerozës, cistitit, litiazës renale, enterokolitit, hemorroideve, hepatitit kronik, gastritit, hipertensionit arterial, prostatitit dhe kruajtjes anale. Për përdorim të jashtëm,
Gramigna është i përshtatshëm për celulitin dhe dermatitin ekzematoz.

Veti të forta diuretike. E dobishme për nxitjen e kullimit të lëngjeve të trupit duke ndihmuar funksionimin e traktit urinar dhe ka një aktivitet fiziologjik pastrues të organizmit. Gjithashtu i dobishëm në trajtimin e cistitit dhe inflamacionit të traktit urinar. Rekomandohet në trajtimet detoksifikuese si drenazhi hepato-biliar. Kontraston edemën dhe celulitin.

Mënyra e përdorimit
Fëmijët: 10-15 pika për çdo 10 kg peshë.
Të rriturit: Nëse jemi në fazë akute 50 pika 3 herë në ditë;
Nëse është një trajtim afatgjatë ose parandalues, mjaftojnë 30 pika 2 ose 3 herë në ditë.
Të moshuarit: të moshuarit kanë nevojë për doza më të ulëta, ndonjëherë të përgjysmuara.
Nëse është e mundur larg vakteve

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

Proprietà diuretichedepurative e sedative, mentre per uso esterno vanta proprietà antiflogistiche ed emollienti.

La Gramigna trova quindi impiego per uso interno nel trattamento dell’arteriosclerosi, delle cistiti, della litiasi renale, delle enterocoliti, delle emorroidi, delle epatiti croniche, delle gastriti, dell’ipertensione arteriosa, delle prostatiti e del prurito anale. Per uso esterno, la Gramigna è adatta per la cellulite e per le dermatiti eczematose.

Spiccate proprietà diuretiche. Utile per favorire il drenaggio dei liquidi corporei coadiuvando la funzionalità delle vie urinarie ed ha una fisiologica attività depurativa dell’organismo. Utile anche nei trattamenti di cistiti e stati infiammatori delle vie urinarie. Consigliata in trattamenti disintossicanti come drenante epato-biliare. Contrasta edemi e cellulite.

Hemorroide – Barërat e këqija – Referenca NATM83

Agropyrum repens (i zhytur në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!