Humor te mire – PHYTOMELLA BUON UMORE

 • Relaksim dhe Mireqenie mendore
 • GRIFONIA
 • WHITANIA (Ashwagandha)
 • MELISSA
 • B6 dhe B12

60 Karramele

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.250

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Humor te mire – PHYTOMELLA BUON UMORE eshte nje suplement ushqimor me i bazuar ne Griffonia dhe Melissa te cilat kontribuojne per nje humor te mire dhe se bashku me Withania jane ne gjendje te nxisin relaksimin dhe mireqenien mendore. Per me teper, vitaminat B6 dhe B12 kontribuojne ne reduktimin e lodhjes.

Përfitimet e 5-HTP
Për të prodhuar serotonin, aminoacidi L-triptofan konvertohet në 5-HTP, i cili më pas shndërrohet në serotonin (5-HT).
Provat sugjerojnë se 5-HTP rrit në mënyrë efektive nivelet e serotoninës në tru.
Prandaj, rëndësia e 5-hidroksitriptofanit i atribuohet faktit që ky përbërës është një pararendës i serotoninës, një neurotransmetues me rëndësi jetike për mirëqenien e të gjithë organizmit.
Serotonina është në fakt e përfshirë në shumë funksione biologjike, si rregullimi i humorit, gjumit dhe oreksit.

TENORI MEDI
Componenti mg per 2 gommose
Griffonia 300 mg
di cui 5-HTP 75 mg
Withania e.s. 300 mg
di cui withanolidi 7,5 mg
Melissa e.s. 160 mg
di cui acido rosmarinico 19,2 mg
Vitamina B6 2,8 mg 200 % VNR
Vitamina B12 25 mcg 200 % VNR

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Menyra e perdorimit
Ne ju rekomandojme te merrni 2 karramele ne dite.

NAPM02

.

.

.

PHYTOMELLA BUON UMORE ( humor te mire ) è un integratore alimentare con edulcorante a base di Griffonia e Melissa che contribuiscono al normale tono dell’umore e insieme alla Withania sono in grado di favorire il rilassamento e il benessere mentale. Inoltre le vitamine B6 e B12 contribuiscono alla riduzione della stanchezza e affaticamento.

 • GRIFFONIA
 • WITHANIA
 • MELISSA
 • B6 e B12

Vantaggi del 5-HTP
Per produrre serotonina, l’amminoacido L-triptofano viene convertito in 5-HTP, che viene poi convertito in serotonina (5-HT).
L’evidenza suggerisce che 5-HTP aumenti efficacemente i livelli di serotonina nel cervello.
Quindi l”importanza del 5-idrossitriptofano è imputabile al fatto che questo composto è un precursore della serotonina, un neurotrasmettitore di vitale importanza per il benessere dell’intero organismo.
La serotonina è infatti coinvolta in numerose funzioni biologiche, come la regolazione del tono dell’umore, del sonno, dell’appetito.

Il modo d’uso
Consigliamo l’assunzione di 2 gommose al giorno.

NAPM02

 

Trashësit: shurup maltitol, niseshte i acetiluar, maltitol; ujëvarë; grifonia (Griffonia simplicifolia (DC.) Baill) farat d.e. i titruar në 25% në 5-HTP; withania (Withania somnifera (L.) Dunal) rrënja d.e. i titruar në 2.5% në withanolide; balsam limoni (Melissa officinalis L.) gjethet d.e. i titruar në 12% në acid rosmarinik; ëmbëlsues: glikozide steviol nga Stevia; bojë: antocianina; aroma; piridoksina hidroklorur (Vitamina B6); cianokobalamina (vitamina B12).

error: Content is protected !!