Kalendula Oleolit 100 % i paster – Oleolito di calendula

Vaji delikat i shkelqyeshem dhe i përshtatshëm për plagët, djegiet, eritemat e të rriturve dhe fëmijëve, çarjetgjirin e nënës. Flokë më të shndritshëm, lëkurë të butë dhe prej kadifeje.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 

 

100 ml

L 1.450

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kalendula Oleolit :

  • 100% I PASTER
  • I MACERUAR NE TE FTOHTE NË VAJ MISRI
  • PËRDORIMI KOZMETIK

Nga macerimi i luleve të kumakit përftohet një vaj me veti zbutëse, qetësuese dhe rigjeneruese. I përshtatshëm si për fytyrën ashtu edhe për trupin, e mban lëkurën e butë si kadife.
Aplikohet në lëkurën e kokës është qetësues dhe hidratues dhe i bën flokët më të shndritshëm dhe vital.
Vaji i kalendulës ka veti anti-inflamatore, zbutëse, shëruese dhe qetësuese, kështu që është i dobishëm në rastet e skuqjes së lëkurës, acarimit, plagëve, djegieve ose eritemës tek të rriturit ose fëmijët.
Ka një veprim hidratues në lëkurën e thatë dhe është ideal edhe për lëkurën delikate të fëmijëve.
Parandalon dhe lufton formimin e çarjeve në gjirin e nënës dhe gjithashtu është në gjendje të shërojë shpejt shenjat.

Kalendula Oleolit i marrë nga macerimi i luleve të Calendula officinalis në një vaj vegjetal dhe i pajisur me një veprim të fuqishëm eudermik, sepse është në gjendje të përmirësojë gjendjen e lëkurës; e dobishme në të gjitha ato raste në të cilat acarohet dhe plasohet. Vaji i kalendulës është gjithashtu një aleat i shkëlqyer për nënat: në fakt, ai qetëson dhe mbron lëkurën e ndjeshme dhe të irrituar të të porsalindurve dhe fëmijëve;për më tepër, nëse përdoret në mënyrë parandaluese, ai kundërvepron në formimin e çarjeve në gjoksin e nënës në gji, dhe gjithashtu është në gjendje të shërojë shpejt të pranishmit.
PËRDORIMI I JASHTËM

Mënyra e përdorimit
Aplikojeni dhe masazhojeni në zonën e prekur derisa të përthithet plotësisht. Zbutës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

.

.

  • PURO AL 100%
  • MACERATO A FREDDO IN OLIO DI MAIS SENZA USO DI SOLVENTI
  • USO COSMETICO

Dalla macerazione dei fiori della Calendula si ottiene un olio dalle proprietà emollienti, lenitive e rigeneranti. Indicato sia per il viso che per il corpo, lascia la pelle morbida e vellutata. Applicato sul cuoio capelluto è lenitivo ed idratante e rende i capelli più lucenti e vitali.

L’olio di calendula è un oleolito, ottenuto dalla macerazione dei fiori di calendula officinalis in un olio vegetale, e dotato di una potente azione eudermica, perché in grado di migliorare lo stato della pelle; utile in tutti quei casi in cui risulta essere irritata e screpolata. L’olio di calendula è anche un grande alleato delle mamme: infatti lenisce e protegge le pelli sensibili e irritabili del neonato e del bambino; inoltre se usato preventivamente contrasta la formazione delle ragadi al seno della mamma che allatta, ed è anche capace di cicatrizzare velocemente quelle già presenti.

USO ESTERNO

Note:
Uso esterno. Non applicare su mucose o cute lesa. Non usare in caso di intolleranza agli ingredienti descritti. Tenere lontano dalla portata dei bambini.

Non contiene: Solventi

Referenca NAOL04

Vaji i majës Zea, vaj lulesh Calendula officinalis.

error: Content is protected !!