Kapsllëk fëmijët – LAXATIV DELICATUM

  • FORMULA DELIKATE ( edhe për fëmijët)
  • KUFIZON METEORIZMIN DHE ËNJTJEN E ABDOMENIT
  • PËRMIRËSON TRANZITIN E ZORRËVE DHE NDIHMONE NE NJË EKUILIBËR NATYRAL
  • NUK IRRITON ZORRËN

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.670

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kapsllëk fëmijët :

  • FORMULA DELIKATE ( edhe për fëmijët)
  • KUFIZON METEORIZMIN DHE ËNJTJEN E ABDOMENIT
  • PËRMIRËSON TRANZITIN E ZORRËVE DHE NDIHMONE NE NJË EKUILIBËR NATYRAL
  • NUK IRRITON ZORRËN

LAXATIV DELICATUM është një suplement ushqimor i bazuar në ekstrakte bimore (Synershield TM Malva-Plantago) i cili garanton normalitetin e tranzitit të zorrëve. Së bashku me xhelin e Aloes, ato kryejnë një veprim zbutës dhe qetësues në sistemin tretës.
Lëngu përmban kopër të ëmbël me veprim tretës dhe rregullues në lëvizshmërinë gastrointestinale, duke lejuar eliminimin e gazrave; manitoli dhe lëngu i kumbullave të thara plotësojnë formulën.

Mënyra e përdorimit
DOZA PËR TË RRITUR –  4 LUGË CAJ NE DITE
Kapsllëk fëmijët  : DOZA PËR FËMIJËT (MBI 3 VJEÇ) – 2 LUGË CAJ NE DITE

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën maksimale të rekomanduar ditore. Konsumimi i tepërt mund të ketë efekte laksative. Mos e përdorni në shtatzëni dhe gjatë dhënies së gjirit.
Mbajeni mundësisht larg femijeve nën moshen 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.
Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur. Për shkak të pranisë së ekstrakteve bimore, një sediment mund të shfaqet në fund.

.

.

– FORMULA DELICATA
– LIMITA IL METEORISMO E I GONFIORI ADDOMINALI
– MIGLIORA IL TRANSITO INTESTINALE PER UNA NATURALE REGOLARITÀ – NON IRRITA L’INTESTINO LAXATIV DELICATUM è un integratore alimentare a base di estratti vegetali (Synershield TM Malva-Plantago) che garantisce una normale regolarità del transito intestinale. Assieme al gel di Aloe svolgono un’azione emolliente e lenitiva sul sistema digerente. Il fluido contiene poi Finocchio dolce ad azione digestive e di regolazione sulla motilità gastrointestinale permettendo l’eliminazione dei gas; completano la formula mannitolo e succo di prugna

DOSE PER ADULTI 4 CUCCHIAINI DA TÈ AL GIORNO DOSE PER BAMBINI 2 CUCCHIAINI DA TÈ AL GIORNO

Ingredienti: Acqua; succo di Prugna; Synershield Malva-Plantago [Malva (Malva sylvestris L.) fiori e foglie estratto idro-glicerico; Piantaggine (Plantago major L.) foglie estratto idro-glicerico]; Addensante: Mannitolo; Stabilizzante: Glicerolo; Aloe (Aloe barbadensis Mill.) gel sin cute titolato al 10% in polisaccaridi; Finocchio (Foeniculum vulgare Mill.) frutto estratto secco titolato all’1% in olio essenziale; Conservanti: acido citrico, sorbato di potassio.

Referenca NAAR02

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
PËR DOZËN DITARE

Komponentet

(20 ml) (10 ml)
Synershield™ Malva-Plantago 4000 mg 2000 mg
Mannitolo 2000 mg 1000 mg
Aloe Vera gel 800 mg 400 mg
apporto in polisaccaridi 80 mg 40 mg
Finocchio e.s. 50 mg 25 mg
apporto in olio essenziale 0,5 mg 0,25 mg

Ujë; Lëng kumbulle; Synershield Malva-Plantago [Mallow (Malva sylvestris L.) ekstrakt hidro-glicerik me lule dhe gjethe; gjethe delli (Plantago major L.) ekstrakt hidro-glicerine]; Trashues: Manitol; Stabilizues: Glicerol; Aloe (Aloe barbadensis Mill.) Xhel për lëkurën e titruar me polisakaride 10%; Kopër (Foeniculum vulgare Mill.) Ekstrakt i thatë i frutave i titruar në 1% në vaj esencial; Konservues: acid citrik, sorbat kaliumi.

error: Content is protected !!