Kolutor Gargare Biologjik – COLLUTORIO organik

  • Me kripera rimineralizuese, argjend koloidal dhe vajra esenciale
  • Veprim anti-pllake dhe antiseptik i zgavres me goje
  • Permban Mucosave® dhe Acid Hyaluronik
  • E dobishme në trajtimin e semundjeve orale

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.190

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Kolutor Gargare pastrues per gojen
( COLLUTORIO BIOORIS NATURETICA )

Nuk permban:
Alkol – Sakarine – Fluorid – Ngjyra – Doksid titaniumi – Gluten – SLS/SLES – Laktoza – OMG

SHIJE FRESKIE

Kolutor Gargare Naturetica eshte nje gojelarese organike pa alkool, me baze lajthie shtrigash, aloe, argjile jeshile, me veti bakteriostatike, mbrojtese dhe qetesuese.
Formuluar me perberes te çmuar, duke perfshire kripera rimineralizuese, Argento Colloidaledhe vajra esencial, te cilet i japin produktit nje veprim anti-pllake dhe antiseptike te zgavres se gojes.
Përmban Mucosave®, i brevetuar per veprimin rigjenerues dhe hidratues te mukozave.
Acidi hialuronik i pranishem ne formule krijon mbrojtje-qetesi e dobishme ne trajtimin e semundjeve orale.

Mënyra e përdorimit
Shkundeni para përdorimit. Këshillohet që të hidhni një sasi të vogël produkti në gotën matëse dhe të vazhdoni me shpëlarje për të paktën 30 sekonda.
Mos e gelltitni. Çdo depozitë është e natyrishme për shkak të pranisë së përbërësve ne të.

Çfare eshte Mucosave®?

Mucosave® është një përbërës i përbërë nga një përzierje ekstraktesh bimore që përmbajnë polisaharide të dardhës me gjemba dhe polifenole të gjetheve të ullirit, të cilat janë një grup i madh antioksidantësh natyralë.
Ndër virtytet e shumta, ato kundërshtojnë formimin e radikaleve të lira dhe të inflamacioneve, përfshirë ato të stomakut. Është formuluar për të mbrojtur mukozën e stomakut: në fakt, ngjitet në mukozën dhe ka një veprim qetësues veçanërisht të rëndësishëm në rast inflamacioni.

Pse “Argento Colloidale” ?
Argjendi koloidal që përmban ndihmon për të luftuar pranine e mikrobeve dhe baktereve në mënyrë që të zvogelohet rreziku i zhvillimit të inflamacionit dhe problemeve te eres se keqe.

 NAOR06

.

.

.

GUSTO FRESCO

Collutorio Biologico privo di alcool, a base di Amamelide, Aloe, Argilla Verde, dalle proprietà batteriostatiche, protettive e lenitive.
Formulato con preziosi ingredienti, tra cui Sali rimineralizzanti, Argento Colloidale e Olii Essenziali, i quali conferiscono al prodotto un’azione antiplacca e antisettica del cavo orale.
Contiene Mucosave®, brevettato per l’azione rigenerante e idratante delle mucose. L’acido ialuronico presente in formula crea un film protettivo-calmante utile nel trattamento delle affezioni del cavo orale.

Il modo d’uso
Agitare prima dell’uso. Si consiglia di versare nel misurino una piccola quantità di prodotto tal quale e procedere con lo sciacquo per almeno 30 secondi. Non ingerire. Eventuali depositi sono naturalmente dovuti alla presenza dell’argento colloidale.

Mucosave®: è un ingrediente costituito da una miscela di estratti vegetali che contengono polisaccaridi del fico d’India e polifenoli delle foglie di ulivo che sono un vasto gruppo di antiossidanti naturali. Tra le molteplici virtù, contrastano la formazione di radicali liberi e le infiammazioni, comprese quelle dello stomaco. È stato formulato per proteggere il rivestimento gastrico: infatti, aderisce alle mucose e svolge un’azione lenitiva particolarmente importante in caso di infiammazione.

Perchè l’ Argento Colloidale
L’argento Colloidale contenuto aiuta a contrastare la presenza di germi e batteri così da ridurre il rischio di sviluppare infiammazioni e problemi di alitosi.

Ujë, Uji i gjetheve Hamamelis virginiana*, Glicerinë, Ekstrakt i gjetheve të Aloe barbadensis*, Ekstrakt i gjetheve Mentha piperita*, Ekstrakt i kërcellit Opuntia ficus-indica, Ekstrakt i gjetheve Olea europaea, Ekstrakt i gjetheve/kërcellit Bambusa vulgaris, Ekstrakt i gjetheve të kërcellit Bambusa vulgaris, Eucalyptus globulus , Glicirhizate Dipotassium, Solum Fullonum, Hyaluronate natriumi, Argjend Koloidal, Citrate Kaliumi, Lauril Glucoside, Dicalcium Fosfate, Aroma, Maltodekstrin, Trehalose, Mentol, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, D-Limonene. *Përbërësit nga bujqësia organike

error: Content is protected !!