Koriander vaj esencial – O.E CORIANDOLO

Cymbopogon nardus
(koriander)

Nuk përmban: Tretës

Formati: 10 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Vaj esencial koriander

QARKULLIMI, MUSKUJT DHE NGJYJET: Akumulimi i lëngjeve ose toksinave, artriti, përdhes, dhimbjet dhe dhimbjet e muskujve, pamjaftueshmëria e qarkullimit të gjakut, reumatizma, ankiloza.

SISTEMI TRETES: Anoreksi, dhimbje barku, diarre, dispepsi, fryrje, nauze, nyje hemoroidale, spazma.

SISTEMI IMUNE: Ftohja, gripi, infeksionet (të përgjithshme), fruthi.

SISTEMI NERVOR: Astenia, migrena, nevralgjia, rraskapitja nervore.

Qetëson kyçet: Përziejeni në përzierjen tuaj me vaj. Aplikojeni përzierjen në nivel lokal duke masazhuar lehtë zonën e prekur.

Mirëqenia e tretjes: shtoni atë në përgatitjen tuaj me vaj. Aplikojeni përzierjen në mënyrë topike duke masazhuar ose fërkuar në bark.

Mirëqenia e tretjes: shtoni atë në përgatitjen tuaj me vaj. Aplikojeni përzierjen në mënyrë topike duke masazhuar ose fërkuar në bark.

Siç u tha më lart, falë vetive karminative dhe antispazmatike të stomatitit që i atribuohen vajit esencial koriander, kjo bimë mund të përdoret me sukses kundër çrregullimeve dispeptike dhe kundër humbjes së oreksit.

Një ndihmë e vlefshme në trajtimin e migrenës, pasi janë treguar se janë në gjendje të zvogëlojnë dhimbjen, kohëzgjatjen dhe shpeshtësinë e sulmeve të migrenës.

USHQIMORE

Nuk përmban:
Tretësit

Koriander – Mënyra e përdorimit
2 pika në një lugë çaji me vaj bajame të ëmbël, 2/3 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

 NAOE20
.
.
.
.
Vaj esenciale koriandër

CIRCOLAZIONE, MUSCOLI E ARTICOLAZIONI: Accumolo di fluidi o tossine, artrite, gotta, algie e dolori muscolari, insufficienza circolatoria, reumatismi, anchilosi.

SISTEMA DIGERENTE: Anoressia, coliche, diarrea, dispepsia, flautolenza, nausea, noduli emoroidari, spasmi.

SISTEMA IMMUNITARIO: Raffreddore, influenza, infezioni (generali) morbillo.

SISTEMA NERVOSO: Astenia, emicrania, nevralgie, esaurimento nervoso.

Dona sollievo alle articolazioni:Miscelalo nella tua preparazione oleosa. Applica la miscela localmente massaggiando leggermente l’area interessata.

Benessere digestivo: aggiungilo alla tua preparazione oleosa. Applica la miscela localmente massaggiando o strofinando sull’addome.

Come sopra affermato, grazie alle proprietà stomatitiche e carminative e antispastiche ascritte all’olio essenziale di coriandolo, questa pianta può essere utilizzata con successo contro i disturbi dispeptici e per contrastare la perdita di appetito.

Un valido aiuto nel trattamento dell’emicrania, in quanto hanno dimostrato di essere in grado di ridurre sia il dolore, sia la durata, sia la frequenza degli attacchi emicranici.

Note:
AROMA ALIMENTARE

Non contiene:
Solventi

Cymbopogon nardus (i distiluar me avull)

error: Content is protected !!