KREM BAZË fytyre-trup – CREMA BASE

  • Krem bazë ideale për t’u përshtatur sipas nevojave
  • Mjet i shkëlqyeshëm për vajra esencialë ose lule Bach
  • Për masazh si për fytyrën ashtu edhe për trupin
  • Nuk përmban parfum, alkool, parabenë, SLES / SLS, ngjyra, silikone

500 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.700

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

KREM BAZË fytyre-trup

                          

KREM BAZË fytyre-trup

Një krem ​​bazë hidratues dhe zbutës ideal për ruajtjen e elasticitetit të duhur të lëkurës. Mund të përdoret në lëkurë normale por edhe në lëkurë të thatë dhe të ndjeshme.
Si të përdorni:
aplikojeni në zonën e prekur dhe masazhojeni derisa të përthithet plotësisht. Përpara se të vazhdoni me masazhin, mund të shtoni një pikë vaj esencial ose lule bach në sasinë e marrë nga paketa për ta bërë masazhin më specifik për nevojat tuaja.

KREM ME LULE BACH

Kremi është padyshim mjeti më i mirë për të shfrytëzuar në maksimum parimet transpersonale të luleve Bach, pasi falë qëndrueshmërisë së tij do të lejojë që lëkura të thithë energjinë e përcjellë nga lulja në “valët e informacionit”.

  • Numri i luleve për të shtuar është 1 pikë esencë për çdo 10 ml bazë (2 pika në rastin e Rescue Remedy), për shembull për një krem ​​50 ml do të hedhim 5 pika për çdo esencë të zgjedhur. Për sasi të mëdha kremi me bazë, si 100 ml, do të jenë të mjaftueshme 7 pika dhe në rastin e sasive edhe më të mëdha (500 ml e më shumë) do të jetë e mjaftueshme të shtoni maksimum 10 pika, pasi informacioni i energjisë do të çdo rast të transmetohet në të gjithë të përgatitur.
  • Në çdo përgatitje këshillohet të mos kaloni 7 esenca lulesh.

Shënim:
Testuar dermatologjikisht – Nuk është testuar te kafshët – Nikel i testuar

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Nuk përmban:
• Parfum • Alkool • Parabenë • SLES / SLS • Fenoksietanol • Ngjyra • Silikone • EDTA, BHA / BHT

.

.

Una crema base idratante ed emolliente ideale per mantenere la giusta elasticità della pelle. Può essere utilizzata sulle pelli normali ma anche sulle pelli secche e sensibili . Modalità d’uso: applicare sulla parte interessata e massaggiare fino a completo assorbimento. Prima di procedere con il massaggio è possibile aggiungere alla quantità prelevata dalla confezione una goccia di olio essenziale, o di fiori di bach per rendere il massaggio più specifico per le vostre esigenze.

CREMA CON FIORI DI BACH

La crema è indubbiamente il veicolo migliore per sfruttare al meglio i principi transpersonali dei fiori di Bach, in quanto grazie alla sua consistenza permetterà alla pelle di assorbire l’energia veicolata dal fiore a “ondate d’informazione”.

  • Il numero di fiori da aggiungere è di 1 goccia di essenza ogni 10 ml di base (2 gocce nel caso di Rescue Remedy), ad esempio per una crema da 50 ml metteremo 5 gocce per ogni essenza selezionata. Per quantità di crema-base elevate, come ad esempio 100 ml, saranno sufficienti 7 gocce e in caso di quantità ancora più elevate (500 ml ed oltre) basterà aggiungere al massimo 10 gocce, in quanto l’informazione energetica verrà comunque trasmessa all’intero preparato.
  • In ogni preparazione è consigliabile non superare le 7 essenze floreali

Note:
Dermatologicamente testato Non testato su animali (Reg. 1223/2009) Nichel tested

Non contiene:
• Profumo • Alcol • Parabeni • SLES/SLS • Fenossietanolo • Coloranti • Siliconi • EDTA, BHA/BHT

Referenca NA22

Uje, Vaj Bajame, Glicerinë, Alkool Cetearyl, Triglicerid Kaprilik / Kaprik, Dyllë Krundesh Oryza sativa, Alkool Cetyl, Coco-Caprylate, Vaji i Farave Rosa moschata, Gjalpë Shea, Vaj i farave te Lulediellit, Xhelianthus, Beta-Sitosterol, Acidi laktik, Sorbat i Kaliumit, Fitat Natriumi, Alkooli Benzil, Acidi Dehidroacetik.

error: Content is protected !!