Deodorant Natyral Stick – Cristallo Deodorante

ELEMINON AROMAT E KEQIJA NGA TRUPI

 • 100% NATYRALE
 • HIPOALERGJIK
 • NUK MBYLL PORET
 • KUNDER INFEKSIONEVE
 • PA PARFUM DHE PARABEN

Stick 120 g

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.200

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Deodorant Natyral Stick

 • ELEMINON AROMAT E KEQIJA NGA TRUPI
 • 100% NATYRALE
 • HIPOALERGJIK
 • NUK MBYLL PORET
 • KUNDER INFEKSIONEVE
 • PA PARFUM DHE PARABEN 
 • kohëzgjatja prej një viti

      

I lehte ne perdorim dhe me leverdi, Deodoranti Kristal mund të zgjasë deri në një vit.
Kohëzgjatja e tij është katër herë më e gjatë se ajo e deodorantëve normalë.

Guri i alumit të kaliumit është një antibakterial natyral, për këtë arsye një nga vetitë kryesore të tij është ai i një deodoranti natyral perfekt, i cili nuk kufizohet, si deodorantët e tjerë sintetikë në treg, të mbulojë erën ose, aq më keq, të parandalojë. djersitje fiziologjike, por shkon për të vepruar në shkakun, pra frenon aktivitetin dhe përhapjen e këtyre baktereve fajtore, falë përbërësit të saj të kripur, i cili kundërvepron me acidet që mund të formohen në mënyrë të pashmangshme.
Një tjetër avantazh, alum nuk lë shenja në rroba, një faktor i rëndësishëm për ata që janë mësuar me formatin e shkop! Për më tepër, guri është jo i yndyrshëm dhe jo ngjitës.
Nuk përmban alkool, kimikate të jashtme ose gazra, prandaj është plotësisht miqësor me mjedisin.
Por nuk është vetëm kundër erës! Alumi gjithashtu ka veti të rëndësishme qetësuese, qetësuese dhe hemostatike (parandalon dhe ndalon gjakderdhjen). Transmetohet në çdo pjesë të trupit, prandaj sjell përfitime në rast të acarimeve dhe skuqjeve të lëkurës, skuqje, djegie dhe nxit shërimin e indeve në rast të prerjeve të vogla ose gërvishtjeve.

Deodorant Natyral Stick – Mënyra e përdorimit
Lani dhe thani sqetullen, me pas masazhojeni ate me rrotullen e lagur te deodorantit.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shënim:
100% NATYRAL, HIPOALERGJENIK, NUK NJOLLOJ.

Nuk përmban:
Aromë

.

.

E’ il deodorante più efficace e conveniente.
Il cristallo può durare fino ad un anno di utilizzo. La sua durata è quattro volte maggiore di quella dei normali deodoranti. 
La pietra di allume di potassio è un antibatterico naturale, per questo motivo una delle sue principali proprietà è quella di perfetto deodorante naturale, che non si limita, come gli altri deodoranti sintetici in commercio, a coprire l’odore o, ancor peggio, ad impedire la fisiologica sudorazione, ma va ad agire sulla causa, inibendo, cioè, attività e proliferazione di questi rei batteri, grazie alla sua componente salina che contrasta gli acidi che si possono inevitabilmente formare.
Altro vantaggio, l’allume non lascia aloni sui vestiti, fattore importante per chi è abituato al formato stick! La pietra, inoltre, non unge e non appiccica.
Non contiene alcool, sostanze chimiche esterne o gas, per cui, completamente ecologico.
Ma non è solo antiodore! L’allume presenta anche importanti proprietà calmante, lenitiva ed emostatica (impedisce ed arrestare le emorragie). Passato su qualunque parte del corpo, quindi, porta giovamento in caso di irritazioni ed eruzioni cutanee, rossori, bruciori e favorisce la cicatrizzazione dei tessuti in caso di piccoli tagli o abrasioni.

Per corpo e piedi

Note: 100% NATURALE, IPOALLERGENICO, NON MACCHIA,

Non contiene: PROFUMO

Kodi referues NADE01

Alum kaliumi

error: Content is protected !!