Koriandër – E.I CORIANDOLO ( Coriandrum sativum )

Koriandri kontribuon në kelimin (heqjen) e metaleve të ndryshme toksike nga kockat dhe sistemi nervor qendror.
Promovon metabolizmin e duhur të karbohidrateve, duke nxitur humbjen e peshës.

Coriandrum sativum
50 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Metalet e renda

Koriandri është një bar i thjeshtë gatimi, i aftë të kontribuojë në kelimin (heqjen) e merkurit, kadmiumit, plumbit, aluminit dhe metaleve të tjera toksike si në kockat ashtu edhe në sistemin nervor qendror.

Nxit metabolizmin e duhur të karbohidrateve, duke ndihmuar në humbjen e peshës (nëse shoqërohet me një dietë me kalori të ulët dhe stërvitje të duhur).

Ka veti të forta antioksiduese.

I dobishëm në rast të tretjes së ngadaltë, spazmave të stomakut, zorrës së trashë të irrituar, fryrjeve.

  • Mbështet funksionimin e sistemit gastrointestinal;
  • Ndihmon në uljen e formimit të gazit;
  • Promovon metabolizmin e duhur të karbohidrateve;
  • Kundërvëndon plakjen e qelizave falë vetive të tij antioksidante.

Mënyra e përdorimit
50 pika 2 ose 3 herë në ditë larg vakteve, në pak ujë,të barabartë me një dozë ditore prej 3 ml produkti, që korrespondon me 0,27 g bimë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Vini re
Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen tre vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë larg burimeve të nxehtësisë. Ekstrakt alkoolik i vlefshëm për përdorim të ndryshëm për prodhimin e likerit

.

.

Il coriandolo è una semplice erba da cucina, in grado di contribuire alla chelazione (rimozione) di mercurio, cadmio, piombo, alluminio ed altri metalli tossici sia nelle ossa, che nel sistema nervoso centrale.

Favorisce un corretto metabolismo dei carboidrati, aiutando la perdita di peso (se associata ad una dieta ipocalorica e un corretto esercizio fisico).

Possiede spiccate proprietà antiossidanti.

Utile in caso di digestione lentaspasmi gastricicolon irritabileflatulenze.

Sostiene la funzionalità dell’apparato gastrointestinale;
Aiuita a diminuire la formazione di gas;
Favorisce un corretto metabolismo dei carboidrati;
Contrasta l’invecchiamento cellulare grazie alle proprietà antiossidanti.

Metalet e renda – Koriandër – Referenca NATM50

Coriandrum sativum (i maceruar në alkool me origjinë bimore dhe ujë të pastruar për një minimum prej 21 ditësh).

error: Content is protected !!