Celuliti – LINFA DREN

 

 • ËJTJE ABDOMINALE
 • CELULITI
 • MBIPESHË
 • DEPURATIVE DHE DETOXIFIKUESE
 • SHIJE PORTOKALLI

    10 shishe me një dozë prej 10 ml

L 1.800

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

ËJTJE ABDOMINALE
CELULITI
MBIPESHË
DEPURATIVE DHE DETOXIFIKUESE
SHIJE PORTOKALLI

Marrja e përditshme e LINFA DREN, siguron përfitime të ndjeshme si energji më e madhe, shoqëruar me një ndjenjë lehtësie.
Kalibrimi i ekstrakteve të bimëve të përfshira në çdo shishe synon të zvogëlojë fryrjen e bezdisshme të barkut dhe mbajtjen e lëngjeve, për shkak të gabimeve dietike ose një stili jetese të ugabuar.
Optimizimi i proceseve të kullimit dhe tretjes stimulon trupin të pastrohet çdo ditë, duke eliminuar mbetjet që vijnë nga ushqimi ose ilaçet. Riorganizimi i zakoneve të të ngrënit dhe të sjelljes me rritjen e aktivitetit motorik (30 minuta ecje në ditë) ndihmon produktin të eliminojë peshën e tepërt, kryesisht duke ndërhyrë në metabolizmin e yndyrave.

Celuliti
Nuk përmban:
konservues, Maltodekstrinë misri jo-OMGJ

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e një shishe (10 ml) të produktit në ditë e holluar në një gotë me ujë, ose e holluar në një litër ujë për të pirë gjatë gjithë ditës. Shkundni para përdorimit.

.

.

 • GONFIORE ADDOMINALE
 • RITENZIONE DI LIQUIDI
 • CHILI DI TROPPO
 • DEPURATIVO E DISINTOSSICANTE
 • GUSTO ARANCIA

L’assunzione quotidiana di LINFA DREN, assicura benefici apprezzabili quali, maggiore energia, accompagnata a sensazione di leggerezza. La calibrazione degli estratti vegetali contenuti in ogni flaconcino, è mirata a ridurre i fastidiosi gonfiori addominali, e la ritenzione di liquidi, dovuti ad errori alimentari o da vita sedentaria. L’ottimizzazione del drenaggio e dei processi digestivi, stimola l’organismo a depurarsi quotidianamente, eliminando scorie derivanti da cibo o da farmaci. Il riordino delle abitudini alimentari e comportamentali con l’aumento dell’attività motoria (una passeggiata al giorno di 30 minuti) aiuta il prodotto ad eliminare peso in eccesso, intervenendo sopratutto, sul metabolismo dei grassi.

Non contiene:
Senza Conservanti , Maltodestrina da Mais non OGM

Referenca NADI03

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet marrja e një shishe (10 ml) të produktit në ditë e holluar në një gotë me ujë, ose e holluar në një litër ujë për të pirë gjatë gjithë ditës. Shkundni para përdorimit.

.

.

 • GONFIORE ADDOMINALE
 • RITENZIONE DI LIQUIDI
 • CHILI DI TROPPO
 • DEPURATIVO E DISINTOSSICANTE
 • GUSTO ARANCIA

L’assunzione quotidiana di LINFA DREN, assicura benefici apprezzabili quali, maggiore energia, accompagnata a sensazione di leggerezza. La calibrazione degli estratti vegetali contenuti in ogni flaconcino, è mirata a ridurre i fastidiosi gonfiori addominali, e la ritenzione di liquidi, dovuti ad errori alimentari o da vita sedentaria. L’ottimizzazione del drenaggio e dei processi digestivi, stimola l’organismo a depurarsi quotidianamente, eliminando scorie derivanti da cibo o da farmaci. Il riordino delle abitudini alimentari e comportamentali con l’aumento dell’attività motoria (una passeggiata al giorno di 30 minuti) aiuta il prodotto ad eliminare peso in eccesso, intervenendo sopratutto, sul metabolismo dei grassi.

Non contiene:
Senza Conservanti , Maltodestrina da Mais non OGM

Referenca NADI03

Celuliti

 

  Trashues:Sorbitol, ujë, thupër zhytur me glicerinë (glicerinë, alkool etilik, ujë, lëng Betula Pendula Roth), Orthosiphon (Orthosiphon stamineus Bent.) Çaj jeshil (Camellia sinensis Kuntze) Acidues: acid laktik, Luleradhiqe (Taraxacum officinale Weber) , Ananasi (Ananas comosus (L.) Merr.) , kopër (Foeniculum vulgare Mill.) , Fumaria (Fumaria officinalis L.) , shije natyrale portokalli, Restharrow (Ononis spinosa L.) ekstrakt i thatë i rrënjës *, Anise jeshile (Pimpinella anisum L.) ekstrakt i thatë frutash *, alga deti Wakame (Undaria pinnatifida Suringar)

error: Content is protected !!