LODHJE FIZIKE dhe MENDORE-MEGA DAILY PLUS

 • MULTIVITAMINA
 • MULTIMINERALE
 • PER LODHJET FIZIKE DHE MENDORE
 • STIMULON DHE MBRON IMUNITETIN
 • MAKSIMUMI NJE TABLETE NE DITE

30 tableta

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.670

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

LODHJE FIZIKE DHE MENDORE

 • MULTIVITAMINA
 • MULTIMINERALE
 • PER LODHJET FIZIKE DHE MENDORE
 • STIMULON DHE MBRON IMUNITETIN
 • MAKSIMUMI NJE TABLETE NE DITE

Mega Daily Plus është një suplement dietik që ndihmon në korrigjimin e mungesës së lëndëve ushqyese dhe mbështet proceset organike ne mbrojtjen e imunitetit. Ky produkt përmban vitamina dhe minerale në dozat maksimale të lejuara: 

Permban:
Vitaminat C dhe E qe kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ;

Vitaminat B2, B6 dhe B12 qe ndihmojnë në reduktimin e lodhjes;

– Hekuri, bakri, Seleniumi dhe Zinku qe kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar;

Bisht kali dhe hithër te cilat kane efekt purifikues.

Profili i produktit plotësohet me shtimin e jonxhës, nje remineralizues, restaurues dhe stimulues në gjendjet e astenisë. LODHJE FIZIKE DHE MENDORE

E dobishme në rastin e kistës së vezores sepse përmban zink dhe bakër (rame), elementë që duhet të shoqërohen me tretësirën Agnocasto ( e.i.agnocasto) dhe ekstrakt të sythave të  mjedrës (m.g. lampone).

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti

per dose giornaliera 

(1 tavoletta da 1000 mg)

Ortica foglie 100 mg
Erba medica parte aerea 100 mg
Equiseto parte aerea estratto secco 70 mg
apporto di silice 7 mg
Rosa canina frutti estratto secco 20 mg
Vitamina C  180 mg (225% NRV)
Vitamina E 36 mg (300% NRV)
Vitamina A 1200 mcg (150% NRV)
Vitamina D 25 mcg (500% NRV)
Biotina 450 mcg (900% NRV)
Niacina 36 mg (225% NRV)
Acido pantotenico 18 mg (300% NRV)
Vitamina B6 9,5 mg (679% NRV)
Riboflavina 25 mg (1786% NRV)
Tiamina 25 mg (2273% NRV)
Acido folico  400 mcg (200% NRV)
Vitamina B12 25 mcg (1000% NRV)
Zinco 12,5 mg (125% NRV)
Manganese 10 mg (500% NRV)
Rame 1,8 mg (180% NRV)
Cromo 200 mcg (500% NRV)
Selenio 82,5 mg (150% NRV)
Vitamina K 105 mcg (140% NRV)

 

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 tabletë para drekës ose para darkës me ujë.

Paralajmërimet
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg syve të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

.

.

 • MULTIVITAMINICO
 • MULTIMINERALI
 • STANCHEZZA FISICA E MENTALE
 • STIMOLA LE DIFESE IMMUNITARIE
 • DOSAGGIO MASSIMO CONSENTITO PER UNA TAVOLETTA

Mega Daily Plus è un integratore utile a colmare le carenze alimentari e/o gli aumentati fabbisogni dei suoi nutrienti ( LODHJET FIZIKE DHE MENDORE) ed è in grado di favorire le naturali difese organiche. Questo prodotto contiene vitamine e minerali nei dosaggi massimi consentiti:

– le vitamine C ed E contribuiscono alla protezione delle cellule dallo stress ossidativo;

– le vitamine B2,B6 e B12 concorrono a ridurre stanchezza ed affaticamento;

– ferro, rame, selenio e zinco contribuiscono alla normale funzione del sistema immunitario;

– equiseto ed ortica dall’effetto depurativo.

Il profilo del prodotto viene completato dall’aggiunta di erba medica,dall’azione rimineralizzante,ricostituente e stimolante negli stati di astenia.

Utile in caso di ciste ovarica perchè contiene zinco e rame, oligoelementi da associare a tintura madre di agnocasto e gemmoderivato di lampone.

Kodi referues NA14

Acidi L-askorbik (Vitamin C). Me agjentë përforcues: fosfat tribazik kalciumi, celuloz mikrokristale dhe citrat kaliumi. Pluhur gjethesh të hithrës, pluhuri i pjesës së sipërme të jonxhës,vitaminë E, bisht kali, sulfat zinku, nikotinamid, sulfat mangani, hidroklorur tiamine (Vitamina B1), riboflavinë (Vitaminë B2), trëndafil Canina, ekstrakt i thatë i frutave tit. 10% në acid askorbik. Agjentë kundër ngjitjes: stearat magnezi, bioksid silicium,  Acid pantotenik (D-pantotenat i kalciumit), L-selenometioninë, hidroklorur piridoksinë (Vitamina B6), kolekalciferol (Vitamina D3), acetat retinil (Vitamina A), sulfat bakri, filokinoni (Vitamina K1), acid kromi D-bikolinat, folik, cianokobalaminë (Vitamina B12).

error: Content is protected !!