M.g Rovo – Rubus fruticosus

 

  • Reumatizmat kronike
  • Artrozën degjenerative senile
  • Osteoporozën
  • Fibromën e mitrës
  • Arteriosklerozën
  • Hipertensionin arterial

50 ml

L 1.440

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Ekstrakti i sythit të gjirit vepron në reumatizmat kronike degjenerative, artrozën degjenerative senile, osteoporozën, diabetin, fibromën e mitrës, arteriosklerozën, hipertensionin arterial.

Vërejtje:
Në rastet e osteoartritit dhe osteoporozës, kombinoni Vaccinium vitis idaea dhe Sequoia gigantea.
Në rastet e fibromës së mitrës, asocioni Vaccinium vitis idaea dhe Alnus incana.

Përdorimi: 30 pika 3 herë në ditë ne uje.

.

.

Il gemmoderivato di rovo interviene su reumatismo degenerativo cronico, artrosi degenerativa senile, osteoporosi, diabete, fibroma uterino, arteriosclerosi, ipertensione arteriosa .

Osservazioni : Nei casi di osteoartrosi e osteoporosi associare il Vaccinium vitis idaea e la Sequoia gigantea. Nei casi di fibroma uterino associare il Vaccinium vitis idaea (Alnus incanna).

Uso : 30 gocce 3 volte al dì .

NAGE44

Rubus fruticosus

error: Content is protected !!