MAGNESIO MARINO – Magnezi Detar

 • RELAKSUES MUSKULAR
 • E DOBISHME NË TERAPITE KUNDËR NGËRCEVE TË NATËS DHE DITËS
 • MYORELAXANT
 • I RËNDËSISHEM PËR SHËNDETIN E KOCKAVE DHE TË DHËMBËVE
 • NDIKON NË MIREFUNKSIONIMIN E SISTEMIT NERVOR

60 kapsula  (585 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.000

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

MAGNESIO MARINO – Magnezi Detar

 • RELAKSUES MUSKULAR
 • E DOBISHME NË TERAPITE KUNDËR NGËRCEVE TË NATËS DHE DITËS
 • MYORELAXANT 
 • I RËNDËSISHEM PËR SHËNDETIN E KOCKAVE DHE TË DHËMBËVE
 • NDIKON  NË MIREFUNKSIONIMIN E SISTEMIT NERVOR

Magnezi është një mineral thelbësor që ndërhyn në procese të ndryshme në trup; për shembull, ndikon në ruajtjen e funksioneve normale të muskujve, mbështet trofizmin e kockave dhe dhëmbëve dhe ndihmon në uljen e ndjenjës së lodhjes.
Magnesio Marino (Magnezi detar) është një suplement dietik i magnezit dhe mund të jetë i dobishëm në rast të mungesës ose rritjes së nevojës për këtë lëndë ushqyese.
Falë vetive relaksuese të muskujve, indikohet në prani të ngërçeve gjatë natës dhe të ditës dhe për trajtimin e disa formave të migrenës;ndihmon në funksionimin e rregullt të sistemit nervor, mund të ketë një veprim antihipertensiv dhe të jetë i dobishëm në parandalimin e osteoporozës.
E dobishme për problemet e kapsllëkut dhe parregullsisë së zorrëve.
Shumica e suplementeve me bazë magnezi përmbajnë mineralin në formën e citratit, i cili shndërrohet në klorur magnezi në traktin gastrik.

Gjatë këtij transformimi, një pjesë e magnezit humbet dhe për këtë arsye nuk mund të asimilohet.
Nga ana tjetër, Magnezi Detar ka avantazhin e madh që tashmë është në formën e klorurit të magnezit, dhe për rrjedhojë i asimilueshëm drejtpërdrejt, pa pasur nevojë të kalojë transformimet e sipërpërmendura.
Në këtë mënyrë rritet përqendrimi i magnezit në trup dhe për rrjedhojë, efektiviteti edhe në doza më të ulëta se ato që duhen përdorur duke përdorur magnez të zakonshëm.

Mënyra e përdorimit – Magnesio Marino
Rekomandohet të marrësh 1 kapsulë çdo ditë para drekës dhe 1 para darkës.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(2 capsule da 585 mg)

Magnesio 450 mg (120% NRV)

.

.

 • RILASSANTE MUSCOLARE
 • UTILE NELLE TERAPIE CONTRO I CRAMPI NOTTURNI E DIURNI
 • MIORILASSANTE
 • IMPORTANTE PER LA SALUTE DELLE OSSA E DEI DENTI
 • CONTRIBUISCE AL REGOLARE FUNZIONAMENTO DEL SISTEMA NERVOSO

Magnesio Marino

Il Magnesio è un minerale essenziale che interviene in diversi processi dell’organismo; ad esempio, contribuisce al mantenimento delle normali funzioni muscolari, sostiene il trofismo di ossa e denti e aiuta a ridurre il senso di stanchezza ed affaticamento. Magnesio marino è un integratore alimentare di magnesio e può essere utile in caso di carenza o di aumentato fabbisogno di tale nutriente.

Referenca NAM04

Magnez detar 65,6% (oksid magnezi, karbonat magnezi, hidroksid magnezi, sulfat magnezi, klorur magnezi), citrat magnezi; agjentë mbulues: kapsulë hidroksipropilmetilcelulozë; karboksimetilcelulozë; agjentë kundër ngurtësimit: kripërat e magnezit të acideve yndyrore.
error: Content is protected !!