MAGNESIO ORGANIC – Citrat magnezi

 • Biodisponueshmeri e larte
 • Lodhje dhe rraskapitje
 • Sindromen premestruale 
 • Neurit, Tendinit
 • Inflamacionet OSTEO-ARTIKUAR

30 tableta (nga 1200 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.650

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

MAGNESIO ORGANIC – Citrat magnezi
(Pidolate Magnezi – glukonat i magnezi)

 • BIODISPONUESHMËRIA E LARTË
 • LODHJE DHE RRASKAPITJE
 • E DOBISHME NË TRAJTIMIN E SINDROMËS PREMENSTRUALE
 • I DOBISHEM NE RAST NEURITET, TENDINITIT DHE FLAMINACIONIT OSTEO-ARTIKUAR

MAGNESIO ORGANIC është një suplement i bazuar në tre lloje të magnezit që kontribuon në reduktimin e lodhjes, metabolizmin normal të energjisë dhe funksionin e rregullt neuro-muskulor.

– CITRAT MAGNEZI :
Është ndër kripërat organike, ajo me sasinë më të madhe të magnezit elementar dhe konsiderohet si një kripë magnezi e absorbueshme mirë. Mund të jetë veçanërisht i dobishëm në acidozën metabolike falë pranisë së jonit citrat i cili vepron si alkalizues dhe gjithashtu ka biodisponueshmëri të shkëlqyer shum më shumë se magnezi malat (magnesio malato), pasi, malati i magnezit nuk depërton mirë në qeliza dhe për këtë arsye kërkon më shumë kohë për të vepruar në organizmin tonë.

– PIDOLATE MAGNEZIUM :
I shkëlqyer në trajtimin parandalues ​​të dismenorresë primare dhe në trajtimin e sindromës premenstruale.
Duket se ka efekte pozitive edhe në drejtim të neurosedacionit; Prandaj mund të jetë një formë e magnezit që është veçanërisht e dobishme në përmirësimin e simptomave të migrenës.Për sa i përket vetive nutraceutike të acidit piroglutamik, efektet pozitive në parandalimin e humbjes së kujtesës që lidhen me procesin e plakjes natyrale.

– GLUKONATI I MAGNEZIT:
Është i dobishëm në inflamacionet osteo-artikulare, te neuriti dhe tendiniti, rekomandohet edhe në rastet e rezistencës së dobët ndaj stresit, hipertensionit dhe spazmofisë.Është efektiv në trajtimin e diarresë, të vjellave, nervozizmit.

Mënyra e përdorimit – Magnesio organic
Citrat magnezi : Ju rekomandojmë 1 deri në 3 tableta në ditë sipas nevojave tuaja, mundësisht të merren me vakte.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozën maksimale ditore

(3 tableta nga 1200 mg)

Magnesio 375 mg (100% NRV)

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni mundësisht larg fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

.

.

 • ELEVATA BIODISPONIBILITÀ
 • STANCHEZZA ED AFFATICAMENTO
 • UTILE NEL TRATTAMENTO DELLA SINDROME PREMESTRUALE
 • UTILE IN CASO DI NEVRITI,TENDINITI E IN FIAMMAZIONI OSTEO-ARTICOLARI

MAGNESIO ORGANIC è un integratore a base di tre tipi di magnesio che contribuisce alla riduzione di stanchezza e affaticamento, normale metabolismo energetico e alla regolare funzione neuro-muscolare.

– MAGNESIO CITRATO: È tra i Sali Organici, quello con la maggiore quantità di Magnesio Elementare ed è considerato un sale di magnesio ben assorbibile. Può essere particolarmente utile nelle acidosi metaboliche anche grazie alla presenza dello ione citrato che funge da alcalinizzante, inoltre ha un’ottima Biodisponibilità .
– MAGNESIO PIDOLATO: Ottimo nel trattamento preventivo della dismenorrea primaria e nel trattamento della sindrome premestruale. Sembra inoltre esplicare effetti positivi in termini di neurosedazione; potrebbe quindi trattarsi di una forma di magnesio particolarmente utile nel migliorare i sintomi correlati all’emicrania. Riguardo alle proprietà nutraceutiche dell’acido piroglutammico, effetti positivi nella prevenzione della perdita di memoria associata al naturale processo di invecchiamento.
– MAGNESIO GLUCONATO: È utile nelle infimmazioni osteo-articolari, nelle nevriti e nelle tendiniti, è indicato, inoltre, nei casi di scarsa resistenza allo Stress, Ipertensione e Spasmofiia. Effiace nel trattamento della diarrea, vomito, nervosismo.

Referenca NAM05

 

Citrati i magnezit, agjentët përforcues: celulozë dhe fosfat di-kalciumi, glukonat magnezi, L-pidolate magnezi, agjentë kundër ngjitjes: dioksid silicium dhe kripë magnezi e acideve yndyrore.

error: Content is protected !!