MAGNESIO POLVERE EXTRA 300g

 • RELAKSANT I MUSKUJVE
 • KUNDËR NGRÇEVE DITË / NATË
 • PËR KOCKAT DHE DHËMBËT
 • PËR SISTEMIN NERVOR

Formati: 300 g

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.500

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Magnesio polvere shërben për:

 • RELAKSANT I MUSKUJVE
 • KUNDËR NGRÇEVE DITË / NATË
 • PËR SHËNDETIN E KOCKRAVE DHE TË DHËMËVE
 • PËR SISTEMIN NERVOR

Magnesio Polvere është një mineral i nevojshëm për të gjitha proceset kryesore biologjike, të tilla si prodhimi i energjisë qelizore, tkurrja e muskujve dhe rregullimit të tonit vaskular.
Ushqimet e pasura me magnez përfshijnë drithërat, arrat dhe perimet me gjethe jeshile; një konsum i dobët dietik mund të kërkojë ndihmën e Majezit, suplementi ushqimor i karbonatit të magnezit dhe acidit citrik, i cili, falë formës së pluhurit, lejon tretje më të mirë dhe për rrjedhojë përthithje efektive.
Falë vetive relaksuese të muskujve, indikohet në prani të ngërçeve gjatë natës, të ditës dhe për trajtimin e disa formave të migrenës; kontribuon në funksionimin e rregullt të sistemit nervor, mund të ketë një veprim antihipertensiv dhe të jetë i dobishëm në parandalimin e osteoporozës.

Magnesio Polvere është i dobishme për problemet e kapsllëkut dhe parregullsitë e zorrëve.

TENORI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(1 cucchiaino da 5 g)

Magnesio 450 mg (120% NRV)

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merret 1 lugë para drekës dhe/ose 1 lugë para darkës në një gotë ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Referenca NAM02

.

.

.

 • RILASSANTE MUSCOLARE
 • UTILE NELLE TERAPIE CONTRO I CRAMPI NOTTURNI E DIURNI
 • MIORILASSANTE
 • IMPORTANTE PER LA SALUTE DELLE OSSA E DEI DENTI
 • CONTRIBUISCE AL REGOLARE FUNZIONAMENTO DEL SISTEMA NERVOSO

Magnesio Extra Polvere è un minerale necessario per tutti i maggiori processi biologici, come la produzione di energia cellulare e la contrazione muscolare, la conduzione nervosa e la regolazione del tono vasale. Gli alimenti ricchi di Magnesio comprendono i cereali non brillati, le noci e i vegetali a foglia verde; uno scarso apporto con la dieta può richiedere l’aiuto di Magnesio Extra, l’integratore alimentare di Magnesio carbonato ed acido citrico che grazie alla forma farmaceutica in polvere permette una migliore solubilizzazione e quindi un efficace assorbimento.
Grazie alle sue proprietà miorilassanti è indicato in presenza di crampi notturni e diurni e per il trattamento di alcune forme di emicrania; contribuisce al regolare funzionamento del sistema nervoso, può avere un’azione antipertensiva ed essere utile nella prevenzione dell’osteoporosi.

Utile per problemi di stipsi ed irregolarità intestinale.

Il modo d’uso:
É consigliata l’assunzione di 1 misurino prima di pranzo e/o 1 misurino prima di cena in un bicchiere d’acqua.

 

 

Karbonat magnezi, Acidues: acid citrik.

error: Content is protected !!