MAGNESIO REGOLARITA’ – TRETJE

 • PERMIRESON TRETJEN
 • PERMIRESON FLOREN BAKTERIALE TE ZORRVE
 • PËRMIRËSON CRREGULLIMET E ZORRËVE PËR NJE FUNKSIONIM NATYRAL

60 kapsula  (nga 760 mg)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.150

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Magnesio regolarita

 • PERMIRESON TRETJEN
 • PERMIRESON FLOREN BAKTERIALE TE ZORRVE
 • PËRMIRËSON CRREGULLIMET E ZORRËVE PËR NJE FUNKSIONIM NATYRAL

Magnesio regolarita është një shtesë ushqimore e bazuar në magnezin detar.
Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe në metabolizmin normal të energjisë.
Produkti, per te gjithe ata qe kerkojne solucion natyral si pershembull Myo inositol, përmban ekstrakte bimore si papaja e fermentuar e cila permireson tretjen dhe sillet si prebiotikë (Inulin dhe Frukto-oligosakaride) të cilët nxisin ekuilibrin e florës bakteriale të zorrëve.

Papaja e fermentuar është një shtesë ushqimore e krijuar për të luftuar plakjen qelizore; është një nga të ashtuquajturat superushqime me veprim kundër plakjes.

Magnesio regolarita është një ekstrakt natyral me veti në thelb antioksidante, i marrë nga pluhurizimi i papajas (fruti ekzotik ose tropikal) që i nënshtrohet fermentimit të gjatë mikrobik; do të ishte procesi i fundit që do të optimizonte përmbajtjen e tij antioksidante.

Papaja e fermentuar është një produkt i njohur prej shumë vitesh në Japoni, por vetëm së fundmi i reklamuar nga Luc Montagnier, një fitues i mirënjohur francez i çmimit Nobel, si dhe zbulues i virusit HIV dhe profesor në Institutin Pasteur në Paris.

Mënyra e përdorimit
Rekomandojmë marrjen e dy kapsulave në ditë, mundësisht para ngrënies.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

PËRMBAJTJA MESATARA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

(2 kapsula prej 760 mg)

Magnesio 450 mg (120% NRV)
Papaya fermentata frutto e.s. 200 mg
FOS 125 mg
Inulina 100 mg

Shenim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni mundësisht larg  fëmijëve nën moshen 3 vjeç. Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.
Suplementet ushqimore nuk synojne të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Mbajeni të mbyllur fort në një vend të freskët dhe të thatë, larg dritës. Data e skadencës i referohet produktit të ruajtur siç duhet, në paketim të pahapur.

TRETJE

 

.

.

 • FAVORISCE LA FUNZIONE DIGESTIVA
 • FAVORISCE L’EQUILIBRIO DELLA FLORA BATTERICA INTESTINALE
 • MIGLIORA IL TRANSITO INNTESTINALE PER UNA NATURALE REGOLARITA’

Magnesio Regolarità è un integratore alimentare a base di Magnesio marino. Il magnesio contribuisce al normale funzionamento del sistema nervoso e al normale metabolismo energetico. Il prodotto contiene inoltre estratti vegetali come la Papaya fermentata che favorisce la funzione digestiva e prebiotici (Inulina e Frutto-oligosaccaridi) che favoriscono l’equilibrio della flora batterica intestinale.

La papaya fermentata è un integratore alimentare studiato per contrastare l’invecchiamento cellulare; rientra tra i cosiddetti superfood ad azione anti-aging.

Si tratta di un estratto naturale dalle proprietà essenzialmente antiossidanti, ottenuto dalla polverizzazione della papaya (frutto esotico o tropicale) sottoposta a lunga fermentazione microbica; sarebbe quest’ultimo processo ad ottimizzarne il contenuto in antiossidanti.

La papaya fermentata è un prodotto conosciuto da molti anni in Giappone ma solo più recentemente pubblicizzato da Luc Montagnier, noto premio Nobel francese nonché scopritore del virus HIV e professore dell’Istituto Pasteur di Parigi.

Referenca NAM08

TRETJE

Magnezi detar 55% (oksid magnezi, karbonat magnezi, hidroksid magnezi, sulfat magnezi, klorur magnezi), agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga e kapsulës); Papaja (Carica Papaya L.) ekstrakt i thatë i frutave të fermentuar *, Frukto-oligosakaride (FOS), Inulinë nga rrënja e çikores (Cichorium intybus L.), agjentë kundër ngjitjes: kripëra magnezi të acideve yndyrore, dioksid silikoni. * mbështetur në maltodekstrinë misri

error: Content is protected !!