MAGNESIO SOSTEGNO – Magnez mbështetje

 • RELAKSUES PER MUSKUJT
 • TONIK PER LODHJET MENDORE APO FIZIKE
 • STIMULON MBROJTJET IMUNITARE
 • Me vitaminë C dhe vitaminë B12

60 kapsula

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 2.400

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

 • Magnesio Sostegno (mbeshtetje) 
 • RELAKSUES PER MUSKUJT
 • TONIK PER LODHJET MENDORE APO FIZIKE
 • STIMULON MBROJTJET IMUNITAR

MAGNESIO SOSTEGNO( Magnez mbështetje ) është një shtesë ushqimore e bazuar në Magnezin Detar.
Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe së bashku me vitaminën B12 kontribuon në reduktimin e lodhjes; Vitamina C ndihmon në funksionimin e sistemit imunitar dhe metabolizmit të energjisë. Produkti përmban gjithashtu ekstrakte bimore si Rhodiola dhe Eleutherococcus, tonik-adaptogjenë të dobishëm per lodhjet fizike dhe mendore.

Mënyra e përdorimit
2 kapsula në ditë, mundësisht para ngrënies.

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Componenti per dose giornaliera 

(2 capsule da 781 mg)

Magnesio 450 mg (120% NRV)
Rodiola radice e.s. 200 mg
di cui rosavine totali 6 mg
di cui salidroside 2 mg
Eleuterococco radice e.s. 100 mg
di cui eleuterosidi 0,8 mg
Vitamina C 160 mg (200% NRV)
Vitamina B6 6 mg (429% NRV)
Vitamina B12 33 mcg (1320% NRV)

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Paralajmërim:
Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg syve  të fëmijëve nën 3 vjeç. Suplementet ushqimore nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. Për përdorimin e produktit gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji, këshillohet që të konsultoheni me mjekun.

.

.

 • RILASSANTE MUSCOLARE
 • TONICO
 • UTILE IN CASO DI STANCHEZZA MENTALE O FISICA
 • STIMOLA LE DIFESE IMMUNITARIE

MAGNESIO SOSTEGNO è un integratore alimentare a base di Magnesio Marino. Il magnesio contribuisce al normale funzionamento del sistema nervoso ed assieme alla vitamina B12 contribuisce alla riduzione della stanchezza e dell’affaticamento; la Vitamina C aiuta il funzionamento del sistema immunitario e il metabolismo energetico. Il prodotto contiene inoltre estratti vegetali come la Rodiola e l’Eleuterococco, tonici-adattogeni utili in caso di stanchezza sia fisica che mentale.

Magnesio sostegno è una ricarica di energia a disposizione di tutti, soprattutto di chi ha certe carenze alimentari e quindi vitaminiche, alle quali si associano sintomi fisici specifici.
Inoltre grazie alla varietà di piante e vitamine contenute il vostro sistema immunitario sarà più forte e pronto ad affrontare periodi difficili.

Magnesio sostegno contiene magnesio marino che è un a base di cloruro di magnesio ed, essendo un sale organico, viene agevolmente assimilato dall’organismo. Il fabbisogno giornaliero di magnesio è elevato, bisogna assumerne infatti circa 400 mg al giorno.

Kodi Referues NAM11

Magnez detar 55% (oksid magnezi, karbonat magnezi, hidroksid magnezi, sulfat magnezi, klorur magnezi), agjent lustrimi: hidroksi-propil-metilcelulozë (lëvozhga e kapsulës); Ekstrakt i thatë i rrënjës Rodiola (Rhodiola rosea L.), acid L-askorbik (Vitaminë C), Xhensen Siberian(Eleutherococcus Senticosus Maxim) ekstrakt i thatë i rrënjës,Agjent ngurtësimi: kripërat e magnezit të acideve yndyrore, dioksid silikoni; hidroklorur piridoksinë (vitamina B6), cianokobalaminë (Vitaminë B12).

error: Content is protected !!