Magnezi pluhur – MAGNESIO EXTRA POLVERE

 • RELAKSUES MUSKULAR
 • I DOBISHEM NË TERAPITË KUNDËR NGËRCEVE TË NATËS DHE TË DITËS
 • MYORELAXANT
 • I RËNDËSISHËM PËR SHËNDETIN E KOCKAVE DHE TË DHËMBËVE
 • NDIHMON NË MIREFUNKSIONIMIN E SISTEMIT NERVOR

150 g

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.740

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Magnezi pluhur :

 • RELAKSUES MUSKULAR 
 • I DOBISHEM NË TERAPITË KUNDËR NGËRCEVE TË NATËS DHE TË DITËS
 • MYORELAXANT 
 • I RËNDËSISHËM PËR SHËNDETIN E KOCKAVE DHE TË DHËMBËVE
 • NDIHMON NË MIREFUNKSIONIMIN E SISTEMIT NERVOR

Magnezi është një mineral i nevojshëm për të gjitha proceset kryesore biologjike, të tilla si prodhimi i energjisë qelizore dhe tkurrja e muskujve, përçueshmëria nervore dhe rregullimi i tonit vaskular.
Ushqimet e pasura me magnez përfshijnë drithërat e palustruara, arrat dhe perimet me gjethe jeshile; një marrje e ulët me dietë mund të kërkojë ndihmën e Magnez 450 Extra, suplementi ushqimor i karbonatit të magnezit dhe acidit citrik i cili falë formës farmaceutike në pluhur lejon një tretje më të mirë dhe për rrjedhojë një përthithje efektive.
Falë vetive relaksuese të muskujve, rekomandohet per trajtimin e ngërçeve gjatë natës dhe të ditës dhe për trajtimin e disa formave të migrenës; kontribuon në funksionimin e rregullt të sistemit nervor, mund të ketë një veprim antihipertensiv dhe të jetë i dobishëm në parandalimin e osteoporozës.
E dobishme për problemet e kapsllëkut dhe crregullimit të zorrëve.

Mënyra e përdorimit
Magnezi pluhur : Rekomandohet të merret 1 lugë para drekës dhe/ose 1 lugë para darkës në një gotë me ujë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

Shenim:
Mbajeni mundësisht larg  fëmijëve nën moshen 3  vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

.

.

 • RILASSANTE MUSCOLARE
 • UTILE NELLE TERAPIE CONTRO I CRAMPI NOTTURNI E DIURNI
 • MIORILASSANTE
 • IMPORTANTE PER LA SALUTE DELLE OSSA E DEI DENTI
 • CONTRIBUISCE AL REGOLARE FUNZIONAMENTO DEL SISTEMA NERVOSO

Il Magnesio è un minerale necessario per tutti i maggiori processi biologici, come la produzione di energia cellulare e la contrazione muscolare, la conduzione nervosa e la regolazione del tono vasale. Gli alimenti ricchi di Magnesio comprendono i cereali non brillati, le noci e i vegetali a foglia verde; uno scarso apporto con la dieta può richiedere l’aiuto di Magnesio 450 Extra, l’integratore alimentare di Magnesio carbonato ed acido citrico che grazie alla forma farmaceutica in polvere permette una migliore solubilizzazione e quindi un efficace assorbimento. Grazie alle sue proprietà miorilassanti è indicato in presenza di crampi notturni e diurni e per il trattamento di alcune forme di emicrania; contribuisce al regolare funzionamento del sistema nervoso, può avere un’azione anti-ipertensiva ed essere utile nella prevenzione dell’osteoporosi. Utile per problemi di stipsi ed irregolarità intestinale.

Referenca NAM01

PËRMBAJTJA E PËRBËRËSVE KARAKTERIZUES
Komponentët për dozë ditore

(një lugë çaji 5 g)

Magnesio 450 mg (120% NRV)

Karbonat magnezi

error: Content is protected !!