MALVA – Mucilage (Lule Mellage)

 • Irritimi dhe inflamacioni i traktit urinar 
 • Ekspektorant per traktin respirator
  Per kollen dhe bronkitin
 • Qetesues per mukozën
 • Laksativ i lehte

200 ml

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

L 1.900

Produkt i disponueshem

 • Përshkrimi dhe përdorimi
 • Perberesit

Përshkrimi dhe përdorimi

Suplement ushqimor i bazuar në ekstraktin e bimës Malva sylvestris i dobishëm për promovimin e tranzitit të rregullt të zorrëve dhe veprimin zbutës dhe qetësues të sistemit tretës, traktit urinar dhe mukozës orofaringeale.

 • VEPRIM ANTI-INFLAMATOR
 • EFEKT BARIERË
 • Laksativ i lehtë
 • EKSPEKTORANT
Marrja e Mucilage Mallow mund te jete e dobishme:

Mënyra e përdorimit
Rekomandohet të merrni 5 ml të pastër ose të holluar në gjysmë gote ujë para vakteve kryesore dhe para se të shkoni në shtrat. Për një efekt qetësues në zgavrën orofaringeale rekomandohet hollimi i 5 ml në ujë dhe shpëlarja në mënyrë të përsëritur 3-4 herë në ditë.

Dyqani fizik: Rruga Bardhyl 5 Tiran

TENORI MEDI DEGLI INGREDIENTI CARATTERIZZANTI
Ingredienti per dose Quantità giornaliera (20 ml)
Malva estratto acquoso 1:2 2 g
di cui mucillagini 180 mg
 NA38
.
.
.

Integratore alimentare a base di estratto vegetale di Malva sylvestris utile a favorire la regolarità del transito intestinale e l’azione emolliente e lenitiva del sistema digerente, delle vie urinarie e della mucosa orofaringea.

 • AZIONE ANTINFIAMMATORIA
 • EFFETTO BARRIERA
 • EFFETTO DOLCEMENTE LASSATIVO
 • FUNKSION EKSPEKTORANT

Il modo d’uso
si consiglia di assumere 5 ml puri o diluiti in mezzo bicchiere d’acqua prima dei pasti principali e prima di coricarsi. Per una azione lenitiva del cavo orofaringeo si consiglia di diluire 5 ml in acqua e fare ripetuti sciacqui 3-4 volte al giorno.

 NA38

 

Ujë; 1:2 ekstrakt ujor i gjetheve dhe luleve të Mallow (Malva sylvestris L.); konservues: sorbat kaliumi, benzoat natriumi.

error: Content is protected !!