Maskë hidratuese Bio – Maschera idratante BLOOM

 

  • Hidraton thellësisht lëkurën
  • PER NJE FYTYRE RREZATUESE
  • ME VAJ BAOBAB DHE GJALP SHEA
  • ME EKSTRAKTE ALKANA DHE TRENDAFIL I EGËR

 

50 ml

L 1.070

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Maskë hidratuese – machera idratante

  • Hidraton thellësisht lëkurën
  • FYTYRË RREZITUESE
  • ME VAJ BAOBAB DHE GJALP SHEA
  • ME EKSTRAKTE ALKANA DHE TRENDAFIL I EGËR

I pasur dhe ushqyes me gjalpë Shea dhe vajra bimore të çmuara, ideale për qetësimin dhe rikthimin e forcës së lëkurës së dehidratuar.
Për një efekt intensiv mund të përdoret edhe gjatë natës, duke hequr vetëm tepricën në mëngjes … fytyrë rrezatuese, e butë dhe e hidratuar.

Gjithnjë e më shumë femra mbështeten te maskat e fytyrës për të përmirësuar pamjen e tyre estetike. Ashtu si disa kremra cilësorë hidratues dhe/ose ushqyes, maskat e fytyrës janë gjithashtu të dizajnuara posaçërisht për të rivendosur një ekuilibër të ndryshuar hidrolipidik të lëkurës. Jo vetëm kaq, veprimi i tyre ju lejon të rivendosni pH-në fiziologjike dhe të mbroni lëkurën e ndjeshme nga agjentët atmosferikë. Në këtë mënyrë, ata me lëkurë shumë të ndjeshme mund të ringjallin lëkurën e shurdhër, të shëndoshin zonat e rrudhura dhe të pastrojnë papërsosmëritë.
Maska hidratuese është krijuar për të ofruar ushqim intensiv për lëkurën, duke e bërë atë më të fortë dhe më kompakte. Pas aplikimit të saj, epiderma duket e forcuar dhe ristrukturuar.
Nxit rritjen e sasisë së ujit në lëkurë.
Rekomandohen gjithashtu për lëkurën e re, dhe përdorimi i tyre është veçanërisht i përshtatshëm pas verës dhe pas sezonit të dimrit.

.

.

• DA USARE CON O SENZA RISCIACQUO

• NUTRE IN PROFONDITÀ

• AMMORBIDISCE E LENISCE 

Emulsione ricca e nutriente con burro di Karitè e pregiati oli vegetali, ideale per lenire e ridare vigore alla pelle disidratata. Per un effetto intensivo può essere usata anche di notte togliendo solo l’eccesso al mattino…viso splendente, morbido e idratato.

Un numero sempre maggiore di donne si affida alle maschere viso per migliorare il proprio aspetto estetico. Come alcune creme idratanti e/o nutrienti di qualità, anche le maschere viso sono appositamente studiate per ripristinare un alterato equilibrio idrolipidico cutaneo. Non solo, la loro azione consente di ristabilire il pH fisiologico e proteggere la pelle sensibile dagli agenti atmosferici. In questo modo chi ha la pelle molto sensibile può rianimare l’epidermide spenta, rimpolpare le zone rugose e purificare le imperfezioni.
La maschera idratante è pensata per offrire alla pelle un intenso nutrimento, lasciandola così più soda e compatta. Dopo la sua applicazione l’epidermide si mostra rinforzata e ristrutturata.
Favorisce l’aumento della quantità di acqua nella cute.
Sono consigliate anche per pelli giovani, e il loro uso è particolarmente indicato dopo l’estate e all’uscita dalla stagione invernale.

Maskë hidratuese

Kodi referues NABL06

   

Uje, gliceridet e sojës, alkooli cetearyl, vaji Baobabi*, karbonati dikaprilil, Gjalpi i farave të stenopterës Shorea, alkooli cetil, vaji Persea Gratissima, Gjalp Shea, ekstrakt nga rrenjet e Alkannit, ekstrakt Trendafili Kanin, vaj Ulliri, fitosterolet, trigliceridet kaprilike/kapriku, vaj i fares se Lulediellit, glikoli kapril, acidi levulinik, parfum, çamçakëz xanthan, tokoferoli, fitat natriumi, arginina, levulinati i natriumit. * Përbërës nga kultura bujqesore organike

error: Content is protected !!