Maskë lekure e yndyrshme – Maschera viso argilla

 

  • MINIMIZONI PORET
  • RREGULLON SHKELQIMIN  E LEKURES
  • BAZUAR NË ARGJILËN E GJELBËR DHE TË BARDHË
  • ANTIBAKTERIAL 
  • NUK DEHIDRATON LEKUREN

 

50 ml

L 1.000

Produkt i disponueshem

  • Përshkrimi dhe përdorimi
  • Përbërësit

Përshkrimi dhe përdorimi

Maskë lekure e yndyrshme – BLOOM – maschera pelle impura

  • MINIMIZONI PORET
  • RREGULLON SHKELQIMIN  E LEKURES 
  • BAZUAR NË ARGJILËN E GJELBËR DHE TË BARDHË

Bazuar në argjilën jeshile dhe argjilën e bardhë me veprim qetësues dhe relaksues, ideale për eliminimin e sebumit të tepërt nga lëkura e yndyrshme me defekte. Balta e bardhë me veti antibakteriale qetëson skuqjen e shkaktuar nga aknet dhe pikat e zeza, pa e dehidratuar lëkurën.

Balta është një nga përbërësit më të përdorur për pastrimin dhe detoksifikimin e lëkurës. E pasur me minerale, argjila ka avantazhin se ndihmon në fshirjen e njollave të lëkurës, largimin e papastërtive dhe lënien e një çehre më të shndritshme. Prandaj, maskat me argjilë janë një produkt thelbësor për kujdesin e lëkurës.
Nëse keni lëkurë të yndyrshme, trajtimi i saj me argjilë është ideal sepse largon yndyrën e tepërt dhe i jep lëkurës një shkëlqim të shëndetshëm. Në veçanti për ata që kanë njolla në lëkurë, balta mund të jetë një përbërës natyral i përsosur për t’i shëruar ato.
Kjo ndihmon në pastrimin e poreve të bllokuara, pikat e zeza, puçrrat dhe eliminimin e akneve falë aftësisë së tij për të reduktuar toksinat.

Mënyra e përdorimit
Maskën mund ta përhapni në të gjithë fytyrën, por duhet të shmangni aplikimin e saj afër syve, në këtë zonë lëkura është jashtëzakonisht delikate.
Lëreni për 10 minuta dhe hiqeni duke e lagur fytyrën me një sfungjer, pa e fërkuar shumë, butësisht dhe me ujë të ngrohtë.

Maskë lekure e yndyrshme

.

.

• MINIMIZZA I PORI 

• REGOLA IL LUCIDO DELLA PELLE

• SFIAMMA LA PELLE

A base di Argilla Verde ed Argilla Bianca con azione lenitiva ed astringente, ideale per eliminare il sebo in eccesso della pelle grassa e con imperfezioni. L’Argilla bianca dalle proprietà antibatteriche lenisce gli arrossamenti causati da acne e comedoni, senza disidratare la pelle.

L’argilla è uno degli ingredienti più usati per la pulizia e la disintossicante della pelle. Ricca di minerali, l’argilla ha il vantaggio di contribuire a cancellare le macchie della pelle, tirare fuori le impurità e lasciare una carnagione più luminosa. Le maschere di argilla sono quindi un prodotto essenziale per la skincare.
Se avete la pelle grassa, curarla con l’argilla è l’ideale perché rimuove l’olio in eccesso e dona alla pelle un colorito sano. In particolare per coloro che presentano macchie sulla pelle, l’argilla può essere un perfetto ingrediente naturale per guarirle.
Questa aiuta a purificare i pori ostruiti, i punti neri, i brufoli ed eliminare l’acne grazie alla sua capacità di ridurre le tossine.

Maskë lekure e yndyrshme

Kodi referues NABL03

Uje, kaolinë, Solum Fullonum, Dikapril Karbonat, vaj Lajthie *, Alkool Cetearyl, Glicerinë, Silikat Magnezi Alumini, Alkool Cetyl, Ekstrakt Fruti Cucumis Sativus *, Vaj barishte Salvia officinalis, Arachylidyl Cetearyl Glucoolside, Arachylidyl, Ekstrakt Jargavani, Ekstrakt nga berthamat e limonit, levulinat natriumi, vaj nga berthamat e limonit, glikol kaprilil, alkool behenil, maltodekstrinë, fitat natriumi, tokoferol, acid levulinik, limonen °. * Përbërës nga kultura bujqesore organike ° Alergenet nga vajrat esencialë natyralë

error: Content is protected !!